Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânără beată, accident filmat pe o stradă din Suceava | Motorul maşinii a zburat câţiva metri după impact

Tânără beată, accident filmat pe o stradă din Suceava | Motorul maşinii a zburat câţiva metri după impact

O tânără aflată sub influenţa alcoolului a provocat un grav accident rutier pe o stradă din Suceava, în timp ce se afla în maşină cu două prietene. Accidentul a fost filmat de o cameră de supraveghere aflată în zonă.

Tânără beată, accident filmat pe o stradă din Suceava | Motorul maşinii a zburat câţiva metri după impact
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Paul Ciurari    |    31 Mar 2023   •   13:02

Totul s-a întâmplat pe strada Ana Ipătescu din Suceava, noaptea trecută, în jurul orei 03.20, după ce tânăra şoferiţă s-a urcat beată la volan, iar în maşină se mai aflau două fete.

O cameră de supraveghere a surprins momentul accidentului, iar pe imagini se poate observa cum, la un moment dat, şoferiţa a călcat brusc frâna, iar maşina a început să derapeze.

Astfel, tânăra de la volan a pierdut controlul direcţiei, iar autoturismul a intrat în plin într-un stâlp de beton de pe marginea drumului. După impact, motorul maşinii a zburat câţiva metri pe şosea, iar autoturismul a ricoşat într-un alt stâlp de iluminat public.

"Pompierii militari ai Detașamentului Suceava au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD B2, la un accident rutier produs în municipiul Suceava. La locul evenimentului au identificat trei persoane de sex feminin, neîncarcerate, conștiente și cooperante. În urma evaluărilor de la fața locului, o persoană în vârstă de 20 de ani a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate", au precizat reprezentanţii ISU Suceava.

Şoferiţa a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul alcoolemiei a fost de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cele două pasagere au ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale, iar şoferiţa a fost dusă la acelaşi spital pentru a-i fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele ei a fost deschis un dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, dar şi pentru vătămare corporală din culpă.

×
Subiecte în articol: accident în Suceava
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close