Antena 3 CNN Actualitate Locale O tânără din Botoşani a vrut să-şi ardă mătuşa de vie, după ce femeia i-a blestemat copilul pe Facebook

O tânără din Botoşani a vrut să-şi ardă mătuşa de vie, după ce femeia i-a blestemat copilul pe Facebook

O tânără din Botoşani a vrut să-şi ardă mătuşa de vie, dar şi pe fiicele acesteia, după ce femeia i-a blestemat copilul pe Facebook.

O tânără din Botoşani a vrut să-şi ardă mătuşa de vie, după ce femeia i-a blestemat copilul pe Facebook
Sursa foto: Getty Images | skynesher
de Cătălin Onofrei    |    28 Iul 2021   •   14:03

Tânăra din Botoşani, în vârstă de 21 de ani, s-a certat cu mătuşa sa, la sfârşitul săptămânii trecute, pe Facebook. Cearta celor două s-a soldat cu mai multe blesteme aruncate de mătuşă pe copilul nepoatei.

Drept urmare, tânăra a pus la cale un plan de răzbunare, împreună cu iubitul ei, un tânăr în vârstă de 26 de ani.

Astfel, în noaptea de 22 spre 23 iulie, cei doi au mers la o benzinărie din Botoşani şi au cumpărat doi litri de benzină. Apoi, au mers la apartamentul în care locuia mătuşa tinerei şi cele două fiice ale sale în vârstă de trei, respectiv 19 ani.

Celor doi iubiţi nu le-a păsat că în casă se aflau şi cele două fiice ale mătuşii şi au stropit apartamentul cu benzină, apoi i-au dat foc.

Apartament incendiat în Botoşani, răzbunare pentru un blestem pe Facebook

Trezită din somn de fumul gros şi flăcările uriaşe, femeia şi-a luat fiicele şi au reuşit să se salveze. Pompierii au intervenit şi au lichidat incendiul, însă apartamentul a fost distrus în totalitate.

Femeia a filmat apartamentul, a doua zi după incendiu, şi a explicat cine se face vinovat.

"Uitaţi ce au făcut! Tot a ars. Aici trebuia să mor eu. A aruncat cu benzină ca să ne omoare. Uitaţi, uitaţi. Toată casa a ars. A dat foc la casă, geamuri sparte. Au venit să ne omoare, să ne dea foc la casă", spune în clipul video femeia al cărei apartament a fost incendiat.

Mătuşa rămasă fără casă a depus o plângere la Poliţie împotriva celor despre care credea că au participat la incendierea apartamentului, astfel că poliţiştii au deschis un dosar penal.

În urma unor percheziţii desfăşurate de anchetatori, tânăra de 21 de ani şi iubitul ei, tânărul de 26 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

×
Subiecte în articol: Botoșani incendiu
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close