Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânără din Buzău, mesaj după un cumplit accident de Paşte: "Iubiţi-vă pe voi mai mult, ştiu că puteţi!"

Tânără din Buzău, mesaj după un cumplit accident de Paşte: "Iubiţi-vă pe voi mai mult, ştiu că puteţi!"

O tânără din satul Mierea, comuna Verneşti, judeţul Buzău, a postat un mesaj emoţionant pe Facebook, după un accident cumplit produs chiar în ziua de Paşte.

Tânără din Buzău, mesaj după un cumplit accident de Paşte: "Iubiţi-vă pe voi mai mult, ştiu că puteţi!"
Sursa foto: Facebook / Mia Ioana
de Alin Tarnovschi    |    03 Mai 2021   •   17:32

Accidentul s-a produs, seara trecută, în satul Mierea din judeţul Buzău, după ce un şofer a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat într-un stâlp de pe marginea drumului pe care l-a rupt.

"Din primele date de la fața locului, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Grăjdana către Vernești, un șofer de 20 de ani, din Buzău, ar fi pierdut controlul asupra direcției și a intrat în coliziune cu un stâlp aflat pe marginea părții carosabile.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului și a pasagerului, un buzoian de 25 de ani, ambii fiind preluați de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest acesta indicând o valoare de 1,01 mg/l, alcool pur în aerul expirat", se arată într-o informare a Poliţiei.

Prezentă la locul accidentului, Mia Ioana, o tânără din satul Mierea, a postat un mesaj emoţionant pe Facebook.

"Pentru unii Paștele nu mai are cum sa fie fericit!

Oare chiar e atât de greu sa respecți acele reguli de circulație pe care toți ar trebui sa le cunoaștem, șoferi sau nu. E atât de greu sa înțelegem ca viața chiar are prioritate!!

Terminați petrecerile unde trebuie nu pe drumurile publice și in spitale, Terminați-le cu artificii pe cer nu cele provocate de un stâlp retezat de un șofer care chiar și-a dorit sa zboare, cu candele aprinse pentru a simboliza Învierea nu ADORMIREA unui suflet!

Iubiți-va pe voi mai mult, chiar se poate! Știu ca puteți!", a scris Mia Ioana în postarea de pe Facebook.

Pentru unii Paștele nu mai are cum sa fie fericit! Oare chiar e atât de greu sa respecți acele reguli de circulație pe...

Publicată de Mia Ioana pe Duminică, 2 mai 2021

×
Subiecte în articol: Buzau accident Mierea
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close