Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânără de 21 de ani, agresată și luată cu forța din casă de doi bărbați

Tânără de 21 de ani, agresată și luată cu forța din casă de doi bărbați

Tânără de 21 de ani, agresată și luată cu forța din casă de doi bărbați
Sursa foto: foto- Pexels
09 Aug 2019   •   18:01

O femeie de 21 de ani a fost agresată şi luată de acasă cu forţa de fostul soţ şi de fratele acestuia, ulterior, cei doi fiind reţinuţi pentru infracţiunilor de violare de domiciliu, ameninţare, lovirea sau alte violenţe şi lipsire de libertate în mod ilegal, informează, vineri, IPJ Dolj.

Cei doi bărbaţi au 33 de ani, respectiv 35 de ani.

"Ieri, 8 august, poliţişti din cadrul Secţiei 14 Poliţie Rurală Bârca au fost sesizaţi de o femeie, din Cerăt, cu privire la faptul că fiica acesteia, de 21 de ani, a fost luată cu forţa de la domiciliu de către fostul soţ şi fratele acestuia, aceştia plecând într-o direcţie necunoscută cu un autoturism. În cauză a fost constituită o echipă formată din poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Segarcea, Secţiei 14 Poliţie Rurală Bârca şi Secţiei 13 Poliţie Rurală Segarcea, care au demarat verificările, în vederea depistării persoanelor respective", precizează IPJ Dolj.

Persoana vătămată şi cei doi bărbaţi, de 33 şi 35 de ani, au fost găsiţi în comuna Calopăr, fiind apoi conduşi la sediul Poliţiei Oraşului Segarcea.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: femeie barbati Dolj
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close