Antena 3 CNN Actualitate Locale Atacatorii care au desfigurat o tânără, în București, și au lăsat-o inconștientă într-o scară de bloc din Centrul Vechi, umblă liberi pe străzile din Capitală

Atacatorii care au desfigurat o tânără, în București, și au lăsat-o inconștientă într-o scară de bloc din Centrul Vechi, umblă liberi pe străzile din Capitală

Autorii atacului sângeros din Centrul Vechi sunt în continuare de negăsit. Polițiștii s-au întors să ia probe din locul unde tânăra a fost desfigurată în bătaie și abandonată. Atenție, urmează informații care vă pot afecta emoțional.

de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Feb 2024   •   08:17

Polițiștii au fost sesizați despre faptul că o femeia ar fi fost agresată, duminică dimineața. Aceștia s-au deplasat de urgență la fața locului și au găsit-o inconștientă în scara unui bloc din Centrul Vechi. Un echipaj de prim-ajutor a transportat victima la spital pentru îngrijiri medicale iar femeia se află în prezent internată într-o unitate medicală din Capitală.

Anchetatorii au ridicat inclusiv imagini de pe camerele de supraveghere din zonă pentru a se identifica cine sunt agresorii.

Medicii spun că este un miracol că tânăra a supraviețuit atacului brutal. Cei care locuiesc în Centrul Vechi sau au afaceri acolo recunosc că zona a început să fie destul de periculoasă.

Polițiștii încearcă reconstituirea momentelor dinaintea atacului. Din datele de până acum aceștia bănuiesc că fata a fost atacată la întâmplare de cineva de pe stradă.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului Tribunalului București.

×
Subiecte în articol: centrul vechi București
Parteneri
Florin Piersic a fost transferat la Terapie Intensivă!
x close