Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânără gravidă în 8 luni, spulberată în timp ce traversa strada, în București. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Tânără gravidă în 8 luni, spulberată în timp ce traversa strada, în București. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Polițiștii din capitală sunt în alertă după ce un șofer a rănit grav o femeie însărcinată în opt luni și a fugit de la locul accidentului.

de Laura Dinu    |    Cristina Ştefan    |    27 Ian 2023   •   08:18

Update 09:50. Tânăra care a fost lovită în timp ce traversa strada a pierdut sarcina, deși mai avea doar aproximativ o lună până ar fi trebuit să nască. 

Update 08:45. Bărbatul care a lovit cu mașina o femeie însărcinată și care a fugit apoi de la fața locului, a fost prins de polițiști, la mai bine de 12 ore de la accident.  

Din primele informații se pare că bărbatul este de cetățenie străină. 

”În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere, conducătorul autovehiculului a fost identificat în persoana unui bărbat, cetățean străin. Acesta a fost dat în consemn la punctele de trecere a frontierei, iar în cursul acestei dimineți, bărbatul a fost depistat în punctul de frontieră din aeroportul municipiului Cluj-Napoca, încercând să părăsească țara. Persoana în cauză va fi preluată de polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere care vor proceda la conducerea acesteia la sediul unității de poliție, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale”, anunță poliția. 

Tânăra, însărcinată în 33 de săptămâni, a ajuns la Spitalul Pantelimon cu fractură deschisă la unul dintre picioare.

Din fericire, starea ei este una stabilă, spun medicii, dar va rămâne sub supraveghere.

Accidentul a avut loc pe o stradă din cartierul Titan.

În Capitală ninge deja de aseară iar stratul de zăpadă depus este deja unul consistent. În unele cartiere drumarii au ieșit deja să curețe străzile. 

×
Subiecte în articol: accident gravida
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close