Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânără de 19 ani, din Iași, condamnată la închisoare pentru că a furat lenjerie intimă

Tânără de 19 ani, din Iași, condamnată la închisoare pentru că a furat lenjerie intimă

O tânără de 19 ani a fost condamnată la închisoare de judecătorii ieșeni pentu că a furat lenjerie intimă.

Tânără de 19 ani, din Iași, condamnată la închisoare pentru că a furat lenjerie intimă
22 Mai 2020   •   15:17

Adolescenta și-a recunoscut fapta și a primit 8 luni de închisoare cu suspendare.

Fata a fost trimisă în judecată sub acuzaţia de furt calificat, pentru că a sustras produse alimentare, produse de îngrijire personală, dar şi lenjerie intimă dintr-un complex comercial din municipiul Iaşi.

Conform procurorilor, incidentul s-a petrecut pe 20 februarie 2019, când tânăra a furat produse în valoare de 82,90 de lei dintr-un complex din Iași.

Fata a povestit la audieri că a fost la cumpărături cu o prietenă și amândouă au pus produsele în coșul de cumpărături. La ieșire, fetele au fost oprite de agentul de securitate, care a descoperit faptele de furt și a chemat un echipaj de Poliție.

„Spre deosebire de martora B.I., inculpata a mai luat din magazin o bucată de caşcaval afumat, o pereche de chiloţi tanga şi un balsam de păr, pe care le-a ascuns în geanta pe care o avea asupra ei, cu intenţia de a le sustrage. Acţiunea sa a fost observată de dispecerul magazinului, care a anunţat agentul de securitate de pe linia caselor de marcat, pentru ca acesta să urmărească dacă inculpata achită produsele ascunse. După ce a ascuns în geantă produsele menţionate, inculpata s-a îndreptat cu martora la casa de marcat, unde au achitat doar produsele din coş, fără ca inculpata să le plătescă şi pe cele ascunse în geantă, dupa care s-au îndreptat spre ieşirea din magazin”, au spus procurorii, potrivit BZI.ro.

×
Subiecte în articol: Iași
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close