Antena 3 CNN Actualitate Locale Atacator căutat de poliție după ce a înjunghiat o tânără în scara blocului, în Târgu Jiu

Atacator căutat de poliție după ce a înjunghiat o tânără în scara blocului, în Târgu Jiu

Atac sângeros în Târgu Jiu unde o tânără a fost înjunghiată în scara blocului. Atacatorul este căutat în acest moment de toată poliția din zonă. Victima are leziuni pe tot corpul însă din fericire se află în stare stabilă.

Atacator căutat de poliție după ce a înjunghiat o tânără în scara blocului, în Târgu Jiu
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Andreea Alexandru
de Ioana Mircea    |    10 Sep 2022   •   16:01

O tânără în vârstă de 27 de ani din localitatea Runcu, județul Gorj a fost înjunghiată sâmbătă dimineață în scara unui bloc din Târgu Jiu.

Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată, prin apelul unic 112, cu privire la faptul că o persoană a fost agresată.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă, care din primele cercetări a stabilit faptul că o femeie, de 27 de ani, din comuna Runcu, a fost agresată fizic, de persoane necunoscute, într-o scară de bloc din municipiul Târgu-Jiu, fiindu-i provocate mai multe leziuni cu un obiect tăietor-înțepător.

Tânăra a fost transportată la o unitate medicală, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. A fost băgată de urgență în sala de operație.

În prezent starea ei este stabila si va rămâne internata pentru îngrijiri medicale. Polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării autorului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

×
Subiecte în articol: Târgu Jiu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close