Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânără însărcinată, ucisă de cumnat, după ce acesta i-a incendiat casa. Femeia a sunat la 112 înainte de crima oribilă

Tânără însărcinată, ucisă de cumnat, după ce acesta i-a incendiat casa. Femeia a sunat la 112 înainte de crima oribilă

Crimă oribilă într-o comună din Brăila. O tânără gravidă a fost ucisă de fratele iubitului ei. Înainte de a fi ucisă, tânăra a sunat la 112, anunțând că individul a dat foc locuinței.

Tânără însărcinată, ucisă de cumnat, după ce acesta i-a incendiat casa. Femeia a sunat la 112 înainte de crima oribilă
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    Gabi Vlad    |    21 Oct 2021   •   09:54

Tânăra, în vârstă de 27 de ani, a fost ucisă chiar de fratele concubinului ei. Crima a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 03:45, în localitatea Măxineni, județul Brăila

Cu doar câteva clipe înainte să fie ucisă, tânăra a sunat la 112 unde a anunțat că bărbatul a dat foc locuinței. Însă, până la sosirea pompierilor, femeia a fost ucisă. 

Din primele informații se pare că între cei doi a avut loc o adevărată luptă în curtea casei unde locuiau. Potrivit surselor anchetatorilor, femeia a suferit numeroase plăgi înjunghiate profunde, inclusiv în zona pieptului. 

Imediat după crimă, bărbatul a încercat că își ia viața, cu același cuțit cu care a înjunghiat-o pe tânără, provocându-și mai multe răni. Acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Județean unde primește îngrijiri medicale. 

Se pare că tânărul a mai fost, în trecut, internat la Spitalul de Psihiatrie. 

Tânăra urma să nască în doar câteva zile, scrie debrăila.ro.

×
Subiecte în articol: crima Brăila
Parteneri
Copil cu o boală extrem de rară, internat la Timişoara
x close