Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânără în mall, fără mască și certificat verde: ”Dacă am făcut urât, vedeți? Nu faci tu cu mine figuri!”

Tânără în mall, fără mască și certificat verde: ”Dacă am făcut urât, vedeți? Nu faci tu cu mine figuri!”

O tânără a reușit să intre într-un mare complex comercial din municipiul Iași, deși nu avea certificat verde.

Tânără în mall, fără mască și certificat verde: ”Dacă am făcut urât, vedeți? Nu faci tu cu mine figuri!”
de Georgiana Adam    |    22 Noi 2021   •   09:28

Documentul e obligatoriu, conform legii, pentru intrarea în orice spațiu public neesențial.

Mai mult, ea s-a şi filmat în timpul plimbării prin mall, iar la un moment dat si-a scos si masca de protecție. Femeia s-a lăudat cu fapta sa într-un Live pe contul de Facebook. 

În filmarea cu telefonul mobil, tânăra din Iasi ia in derâdere masurile de restricție.

”Sunt în mall, am vorbit, m-au lăsat până la urmă. Daca am făcut urat, vedeti?”

În înregistrarea video femeia continuă să se laude că a intrat în complex fără să se supună regulilor.

”Ce dragă, nu vă vine sa credeți? Uitați-vă. Ei, certificat COVID. Îmi ceri mie certificat COVID? Uitați-vă la fața mea, fără mască!

Complexul comercial în care a s-a filmat era plin de oameni. Fata s-a plimbat liniștită, fără ca cineva să ii atragă atenția. La un moment dat, ea chiar se laudă că, deși i s-a cerut certificatul verde, a refuzat sa îl prezinte și l-a trimis pe cel care i l-a cerut la Direcția de Sănătate Publică.

”A zis că unde-i proba? DSP-ul dom'le, l-am trimis la DSP. O zis certificatul, dar n-am stat la discuții. Faci tu figuri cu mine, du-te domnule. Nu faci tu cu mine figuri!, mai spune ea.

Tânăra care, cel mai probabil, nu are certificat verde face parte dintre cei care protestează vehement împotriva masurilor de restricție sanitară impuse de guvernanți. Într-o altă postare de pe pagina personala de Facebook, ea râde de cei care așteptau sa intre în Grădina Botanică și care urmau sa prezinte certificatul verde.

”Scanează ca pe un câine, ia uite puțin, na cuțu-cuțu! Da, bine, la fel scanează, na cuțu-cuțu, pacă vă dă parale de scanați! Ia uite în Grădina Botanciă cum scanează. Na cuțu-cuțu!”

Cu toate acestea, la începutul pandemiei de COVID-19, femeia a postat pe contul său de Facebook fotografii care conțineau mesajele din starea de urgența. "Stăm acasă".

 

×
Subiecte în articol: mall Iași
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close