Antena 3 CNN Actualitate Locale O tânără mamă a murit, după ce s-a aruncat de la etajul trei al maternității din Medgidia. Tocmai născuse și renunțase la copil

O tânără mamă a murit, după ce s-a aruncat de la etajul trei al maternității din Medgidia. Tocmai născuse și renunțase la copil

Tragedie în Medgidia! O tânără mamă s-a aruncat de la etajul trei al maternității, după ce a născut un copil. În urma impactului, femeia și-a pierdut viața.

O tânără mamă a murit, după ce s-a aruncat de la etajul trei al maternității din Medgidia. Tocmai născuse și renunțase la copil
Sursa foto: Hepta
de Cătălina Buzoianu    |    Ioana Mircea    |    02 Noi 2023   •   23:34

Moarte învăluită în mister la Medgidia! O tânără de 34 de ani a sfârșit tragic după ce s-a aruncat de la etajul 3 al spitalului din localitate.

Femeia era internată în cadrul secției de Obstetrică Ginecologie după ce în urmă cu trei zile adusese pe lume un copil. Cazul este acum cercetat de polițiști. 

Se pare că femeia era la prima naștere. Nimeni nu își explică gestul extrem al său. Aceasta semnase în cursul zilei un acord prin care renunță la copilul pe care tocmai ce îl născuse.

Citește și: Un copil de doi ani a scăpat ca prin minune, fără nici o rană, după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc din Sibiu

Documentul a fost semnat în prezența asistentului social de la Primăria Medgidia, a medicului specialist și a unui polițist.

Reprezentanții spitalului spun ca tânăra stătea singură în rezervă sa iar astăzi fusese vizitată de medicul de gardă însă acesta nu a observat nimic ciudat la ea.

La scurt timp după plecarea acestuia a venit și mama tinerei la ea, însă aceasta nu mai era în cameră. Imediat a anunțat-o pe asistentă iar la scurt timp și-au dat seama că femeia se aruncase de la etaj.

Trupul ei zăcea pe asfalt în curtea spitalului. Imediat s-a dat alarma iar cadrele medicale din Unitatea de Primiri Urgențe au început manevrele de resuscitare. Din păcate însă acestea au fost fără niciun rezultat. Femeia a fost declarata decedata.

Polițiștii vor stabili împrejurările în care a avut loc tragedia dar și ce ar fi putut sa o împingă pe femeie sa recurgă la un astfel de gest.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close