Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânără mămică din Vrancea, găsită fără viaţă după ce a intrat pe contul de Facebook al soţului | "Bucuria pe care mi-ai făcut-o tu, ţi-o fac şi eu acum"

Tânără mămică din Vrancea, găsită fără viaţă după ce a intrat pe contul de Facebook al soţului | "Bucuria pe care mi-ai făcut-o tu, ţi-o fac şi eu acum"

O tânără din Ţifeşti, judeţul Vrancea, mamă a doi copii, a fost găsită fără viaţă, după ce a intrat pe contul de Facebook al soţului şi a descoperit secretul acestuia.

Tânără mămică din Vrancea, găsită fără viaţă după ce a intrat pe contul de Facebook al soţului | "Bucuria pe care mi-ai făcut-o tu, ţi-o fac şi eu acum"
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    06 Ian 2022   •   10:14

Tânăra în vârstă de 29 de ani, mamă a doi copii, unul în vârstă de patru ani şi altul de doi ani, lucra la un magazin din comuna Ţifeşti, judeţul Vrancea.

De Revelion, femeia a găsit telefonul soţului şi a intrat astfel pe contul acestuia de Facebook, ocazie cu care a descoperit o conversaţie pe care o avea cu o altă femeie.

Cei doi s-au certat, la fel cum obişnuiau să o facă destul de des, potrivit vecinilor, iar luni, atunci când soţul ei a plecat la serviciu, tânăra a luat o decizie extremă.

Înainte de a-şi pune capăt zilelor, tânăra de 29 de ani a scris un bilet de adio pentru soţul ei, în care ar fi scris, în încheiere: "Bucuria pe care mi-ai făcut-o tu, ţi-o fac şi eu acum".

În jurul orei 11.00, femeia a fost găsită fără viaţă în curtea casei. Cei care au găsit-o au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului au ajuns echipaje medicale, dar şi poliţiştii.

Tânără mămică, găsită moartă în Ţifeşti, judeţul Vrancea

"Luni, 3 ianuarie, în jurul orei 11.15, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o anexă a unei locuințe din comuna Țifești, a fost găsită o femeie decedată. Prezenți la fața locului, polițiștii au constatat faptul că femeie de 29 de ani nu prezenta alte urme vizibile de violență, cu excepția celor specifice prin spânzurare. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă și efectuează cercetări în acest caz", se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

În magazinul în care lucra, colegele au ridicat în memoria tinerei, un mic altar. Oamenii au povestit că certurile dintre cei doi soți deveniseră cunoscute în tot satul, iar descoperirea făcută de femeie în telefonul soţului a fost picătura care a umplut paharul.

Din nefericire, doi copii au rămas orfani de mamă.

×
Subiecte în articol: Ţifeşti Vrancea
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close