Antena 3 CNN Actualitate Locale O tânără din Maramureș a plătit o avere pentru a-şi recupera iubitul, dar băiatul tot nu a băgat-o în seamă

O tânără din Maramureș a plătit o avere pentru a-şi recupera iubitul, dar băiatul tot nu a băgat-o în seamă

O tânără de 24 de ani din Maramureș a plătit o avere unei vrăjitoare pe care a cunoscut-o online pentru a-și recupera iubitul care se despărţise de ea.

O tânără din Maramureș a plătit o avere pentru a-şi recupera iubitul, dar băiatul tot nu a băgat-o în seamă
Sursa foto: Getty Images
de Adelina Miron    |    13 Iul 2021   •   20:09

Tânăra din Maramureş s-a despărţit de iubitul ei în primăvara acestui an şi după numeroase tentative de a-l face pe acesta să se întoarcă la ea, a apelat la magie.

Fata a găsit serviciile unei vrăjitoare pe internet şi a crezut atunci când aceasta i-a spus că fostul iubit îi va cădea la picioare după ce va trece prin mai multe ritualuri costisitoare.

După ce i s-a promis că iubitul ei se va întoarce categoric ea, tânăra a transferat în repetate randuri sume de bani, în perioada aprilie-iulie 2021, reprezentând contravaloarea unor ritualuri.

În total, tânăra a plătit 24.100 de lei.

După ce și-a dat seama că a fost înșelată de vrjitoare, tânăra a depus o plângere la Poliţie.

„Persoanele cunoscute pe internet care pretind că pot să vă rezolve diferite probleme, în schimbul unor sume de bani, NU sunt de încredere. Fiți vigilenți, nu acceptați cu ușurință să trimiteți bani acestor persoane. Când aveți probleme emoționale, de suflet, apelați la specialiști cum ar fi un psiholog sau un duhovnic", au transmis polițiștii, potrivit directmm.ro.
 

×
Subiecte în articol: iubit tanara Maramureș
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close