Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânără artistă din România, găsită moartă în Budapesta. Mama fetei nu are bani pentru a-i aduce trupul neînsuflețit acasă

Tânără artistă din România, găsită moartă în Budapesta. Mama fetei nu are bani pentru a-i aduce trupul neînsuflețit acasă

O tânără artistă dintr-o comună din Bihor a fost găsită spânzurată în Budapesta, acolo unde studia. Mama fetei, care este poștaș în comuna în care s-a născut, nu are bani pentru a aduce acasă trupul neînsuflețit al fiicei sale.

de Georgiana Botez    |    01 Noi 2023   •   15:13

Tânăra din localitatea Balc, județul Bihor, studia la o facultate din Budapesta și era cunoscută ca fiind o fire sensibilă și un copil foarte talentat, care cânta la chitară și compunea poezii.

Mama fetei, care este poștaș în comuna în care s-a născut, are nevoie acum de 8.000 de lei pentru a o putea aduce acasă pe fiica ei în vârstă de 23 de ani, în condiții speciale, din Budapesta.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Aceasta vrea doar să o mai îmbrățișeze o ultimă dată, de aceea nu dorește sub nicio formă varianta incinerării.

Pentru a putea strânge toți acești bani, atât comunitatea locală s-a mobilizat, cât și mai multe organizații maghiare au început mai multe campanii de strângeri de fonduri.

Citește și: ”Drum lin spre cer, îngeraș!” | Nicoleta, o fetiță de doar patru ani, a avut parte de o moarte tragică

×
Subiecte în articol: tanara moarta budapesta Bihor
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close