Antena 3 CNN Actualitate Locale O tânără din Neamț a ajuns la spital, după ce un bărbat i-a aruncat o petardă în mașină

O tânără din Neamț a ajuns la spital, după ce un bărbat i-a aruncat o petardă în mașină

Petardele pot deveni extrem de periculoase dacă nu sunt folosite corespunzător. Din păcate, în fiecare an, sezonul materialelor pirotehnice aduce și victime colaterale, persoane care au de suferit din cauza oamenilor care le folosesc imprudent.

O tânără din Neamț a ajuns la spital, după ce un bărbat i-a aruncat o petardă în mașină
Sursa foto: Getty Images I InfinitumProdux
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Ian 2024   •   22:13

Un astfel de eveniment nedorit a avut loc pe data de 26 decembrie 2023, în Neamț. Poliţiştii au fost sesizaţi, de către reprezentanţii Spitalului Judeţean Neamţ, cu privire la faptul că la Unitatea de Primiri Urgențe se află o tânără care acuza dureri la urechea stângă, provocate de zgomotul unei petarde.

Conform adevărul.ro, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că tânăra de 19 ani se afla în autoturismul personal, în parcarea unui supermarket, iar printr-o portieră deschisă, un bărbat de 48 de ani i-a aruncat o petardă în interior.

Citește și: Doi copii de șase ani din Sibiu au ajuns la spital după ce s-au jucat cu petarde în noaptea de Anul Nou

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe. Persoana care a provocat incidentul a primit o amendă de 3.000 de lei.

×
Subiecte în articol: femeie rănită petardă spital
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close