Antena 3 CNN Actualitate Locale O tânără necunoscută a intrat în clasa unui liceu din Buzău, chiar în timpul orei, şi s-a aşezat în bancă | Profesorii au sunat imediat la 112

O tânără necunoscută a intrat în clasa unui liceu din Buzău, chiar în timpul orei, şi s-a aşezat în bancă | Profesorii au sunat imediat la 112

O tânără necunoscută a intrat în clasa unui liceu din Buzău, chiar în timpul unei ore de curs, şi s-a aşezat într-o bancă, iar profesorii au sunat imediat la numărul de urgenţă 112.

O tânără necunoscută a intrat în clasa unui liceu din Buzău, chiar în timpul orei, şi s-a aşezat în bancă | Profesorii au sunat imediat la 112
Sursa foto: Antena 3
de Adrian Bonciu    |    10 Ian 2022   •   19:03

O întâmplare incredibilă a avut loc, astăzi, într-un liceu din Buzău. Elevii unei clase din Colegiul Economic s-au trezit la ore cu o necunoscută, care s-a aşezat într-o bancă de la mijlocul clasei ca şi cum nimic nu era anormal.

Tânăra părea sub influenţa drogurilor, spun martorii, astfel că au fost anunţate Poliţia şi Ambulanţa.

O filmare realizată de elevi de la fereastra clasei surprinde scena în care tânăra este preluată din punctul de control al Colegiului Economic Buzău de un echipaj de Ambulanţă. 

Cu o jumătate de oră înainte de acest moment, fata intrase în clasă nestingherită după care s-a aşezat în bancă, spre stupefacţia elevilor şi a cadrului didactic.

Nedumeriţi, liceenii au tot încercat să afle amănunte de la tânără, însă totul a fost în zadar.  Aceasta părea a fi ruptă de lume şi refuza să comunice cu cei din jur.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ambulanţa şi poliţiştii chemaţi de cadrele şcolii au venit să o preia pe fată după circa 30 de minute de la apariţia ei în clasă.

Tânăra le-a spus poliţiştilor că o cheamă Naomi şi că este dintr-o comună de lângă Buzău. 

Din comportamentul său, spun angajaţii de la Ambulanţă, reiese că cel mai probabil fata ar fi consumat substanţe psihoactive. De aceea, s-a decis să fie transportată la Urgenţa Spitalului Judeţean Buzău.

×
Subiecte în articol: Buzau
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close