Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânără cu un pistol în maşină, accident grav filmat de o cameră de supraveghere, în Orşova

Tânără cu un pistol în maşină, accident grav filmat de o cameră de supraveghere, în Orşova

O tânără de 21 de ani, care a provocat care a provocat un accident grav în Orşova, s-a ales cu încă un dosar penal, după ce în maşina ei a fost găsit un pistol. Tânăra a rămas încarcerată, după ce a lovit alte trei autoturisme parcate.

de Adriana Drăghici    |    14 Iun 2023   •   12:48

Accidentul s-a produs pe strada Banatului din municipiul Orşova şi a fost filmat de o cameră de supraveghere montată în zonă.

Pe imagini se poate observa cum tânăra pierde controlul direcţiei, iar autoturismul derapează şi loveşte alte trei maşini parcate.

Citeşte şi: Momentul în care o mașină de poliție intră într-o depășire periculoasă pe linie continuă, pe pod, în Mehedinți

După impact, tânăra şoferiţă a rămas încarcerată, iar pentru scoaterea ei a fost nevoie de intervenţia unui echipaj pentru descarcerare din cadrul ISU Mehedinţi.

Echipajele medicale i-au acordat tinerei primul ajutor, iar ulterior au transportat-o la spital.

Tânăra s-a ales cu un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, în cazul accidentului, dar şi un alt dosar pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor pentru că în maşina sa a fost găsit un pistol neletal.

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close