Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânără, în stare critică după ce a fost înjunghiată de fostul iubit, în Miercurea Ciuc

Tânără, în stare critică după ce a fost înjunghiată de fostul iubit, în Miercurea Ciuc

O tânără de 22 de ani, din Lunca de Jos, județul Harghita, este în stare critică la spital după ce fostul concubin a surprins-o în timp ce se afla în Miercurea Ciuc și a înjunghiat-o.

Tânără, în stare critică după ce a fost înjunghiată de fostul iubit, în Miercurea Ciuc
Sursa foto: Pixabay
de Claudia Popovici    |    05 Noi 2022   •   17:48

Polițiștii harghiteni au fost sesizați, prin apel la 112, că o femeie a fost înjunghiată în municipiul Miercurea-Ciuc.

„Echipa operativă de cercetare, însoțită de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita, care s-a deplasat la fața locului, au constatat că o tânără de 22 de ani, din localitatea Lunca de Jos, a fost înjunghiată, cu un cuțit, în zona gâtului și a corpului, de fostul său concubin, un bărbat, de 33 de ani, din localitatea Cozmeni, care părăsise locul faptei”, transmite Poliția Harghita.

Autorul a fugit după comiterea faptei, dar a fost prins la scurt timp și reținut.

În scurt timp, bărbatul a fost identificat de oamenii legii și dus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita.

În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut și dus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita, formulându-se, în același timp, propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi și libertăți, din cadrul Tribunalului Harghita a emis pe numele agresorului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, cercetările fiind continuate, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la infracțiunea de omor.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close