Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânără din Suceava, cercetată pentru dare de mită, după ce a încercat să ofere bani pentru a obține permisul auto

Tânără din Suceava, cercetată pentru dare de mită, după ce a încercat să ofere bani pentru a obține permisul auto

O tânără din Suceava este cercetată pentru dare de mită, după ce s-a prezentat la proba practică pentru obținerea permisului auto cu un dosar în care a adăugat, pe lângă actele necesare, și o anumită sumă de bani.

Tânără din Suceava, cercetată pentru dare de mită, după ce a încercat să ofere bani pentru a obține permisul auto
Sursa foto: Agerpres
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Mar 2023   •   23:59

Tânăra de 18 ani a fost denunțată chiar de către examinator, după ce acesta a găsit în dosar, pe lângă actele necesare, și suma de 100 de euro.

Incidentul s-a produs vineri, în municipiul Suceava, când tânăra s-a prezentat la proba practică și i-a înmânat examinatorului dosarul în care se aflau banii.

Cu toate acestea, totul a fost filmat de camera video pe care o avea asupra sa angajatul de la Permise Auto Suceava, care a raportat imediat incidentul superiorilor săi.

Gestul fetei a fos sesizat către Serviciul Județean Anticorupție Suceava, iar în urma verificărilor, în autoturismul de școală au fost identificate două bancnote de 50 de euro.

Citește și: O lebădă a reușit să blocheze un drum european | Cum au reacționat șoferii

Banii au fost ridicați ca probă în dosar, iar tânăra este cercetată acum pentru tentativă de dare de mită.

Seviciul Permise Auto Suceava se află de mult timp în atenția procurorilor DNA, după ce mai mulți polițiști, în frunte cu șeful acestui serviciu, au fost reținuți pentru luare de mită.

Astfel, candidații obțineau permisul auto foarte ușor, iar sumele încasate de examinatori puteau ajunge chiar și la 6.000 de euro de persoană.

Procurorii au ridicat de la suspecții din dosar sume importante de bani, bijuterii și mai multe obiecte de lux, potrivit adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: Suceava permis auto spaga
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close