Antena 3 CNN Actualitate Locale O tânără din Valea Stanciului, cu permis de câteva zile, a omorât o fetiţă şi pe străbunica ei, după ce s-a pierdut cu firea

O tânără din Valea Stanciului, cu permis de câteva zile, a omorât o fetiţă şi pe străbunica ei, după ce s-a pierdut cu firea

O tânără în vârstă de 30 de ani, din Valea Stanciului, judeţul Dolj, cu permis de conducere de numai câteva zile, a omorât o fetiţă şi pe străbunica ei, după ce s-a pierdut cu firea în timp ce conducea.

O tânără din Valea Stanciului, cu permis de câteva zile, a omorât o fetiţă şi pe străbunica ei, după ce s-a pierdut cu firea
Sursa foto: Antena 3
de Alin Tarnovschi    |    01 Sep 2021   •   10:28

Tânăra din comuna Valea Stanciului a obţinut permisul de conducere pe 10 august 2021, iar ieri a ieşit cu maşina în comună.

La un moment dat, tânăra s-a pierdut cu firea la volan, motiv pentru care a pierdut controlul direcţiei, iar maşina a ieşit de pe şosea şi a spulberat o fetiţă în vârstă de 11 ani şi pe străbunica ei, o femeie în vârstă de 77 de ani.

Femeia şi strănepoata ei stăteau în faţa casei, pe un cap de pod. Maşina scăpată de sub control le-a lovit în plin, iar impactul a fost unul mortal.

Cele două au fost grav rănite, iar medicii chemaţi de urgenţă la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru a le salva viaţa.

Şoferiţa a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

"La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit că un autoturism condus de o femeie de 30 de ani, din Valea Stanciului, pe o stradă din localitate, a lovit o femeie de 77 de ani și o minoră de 11 ani, care erau așezate pe un cap de pod în fața curții locuinței acestora din Valea Stanciului.

Din păcate, atât femeia cât și minora au decedat la fața locului", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvarşirii infracţiunii de ucidere din culpă iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

×
Subiecte în articol: Valea Stanciului Dolj accident
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close