Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânărul din Sighet care și-a măcelărit părinții cu un ciocan a vorbit despre atacul brutal: „Da, I-am omorât! Și ce dacă? Asta e!”

Tânărul din Sighet care și-a măcelărit părinții cu un ciocan a vorbit despre atacul brutal: „Da, I-am omorât! Și ce dacă? Asta e!”

Tânărul din Sighet care și-a măcelărit părinții cu un ciocan a vorbit despre atacul brutal: „Da, I-am omorât! Și ce dacă? Asta e!”
16 Mai 2017   •   15:09

Un tânăr în vârstă de 27 de ani din Sighet a tăbărât cu ciocanul asupra părinților cărora le-a zdrobit țestele cu zeci de lovituri năucitoare. Tatăl a murit pe loc, în timp ce mama acestuia se zbate între viață și moarte, potrivit libertatea.ro.

Criminalul a recunoscut fapta și a povestit cu lux de amănunte tot ce s-a întâmplat, fără să aibă vreo remușcare.

„Era desfigurat, avea capul zdrobit complet. A murit pe loc din cauza gravelor leziuni și a hemoragiei puternice. Practic, loviturile extrem de puternice i-au crăpat capul și i-au împrăștiat creierii”, au dezvăluit surse judiciare.

În cazul criminalului se va face o expertiza psihiatrică, în urma căreia se va decide dacă asasinul va ajunge în închisoare sau într-un spital.

Mai mult, în anchetă, ucigașul a umilit chiar șu anchetatori cu seninătatea cu care a mărturisit atacul extrem brutal îndreptat împotriva părinților lui.

„Da, I-am omorât! Și ce dacă? Asta e!”, ar fi spus el crezând că atât tatăl, cât și mama lui au căzut secerați sub loviturile sale de ciocan.

În trecut, tânărul a mai suferit afecțiuni psihice pentru care a fost tratat și internat.

 

×
Subiecte în articol: tanar parinti ciocan atac
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close