Antena 3 CNN Actualitate Locale Târgul de Crăciun din București va fi mutat. Hotărârea luată de Gabriela Firea

Târgul de Crăciun din București va fi mutat. Hotărârea luată de Gabriela Firea

Târgul de Crăciun din București va fi mutat. Hotărârea luată de Gabriela Firea
Sursa foto: Foto: Facebook
15 Noi 2016   •   13:19

Primăria Capitalei vrea ca Centrul Vechi să devină principalul punct de atracţie cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. În acest sens, primarul general Gabriela Firea s-a întâlnit luni cu investitorii din Centrul istoric pentru a stabili modalitățile de colaborare. Mai mult, Târgul de Crăciun din acest an va fi mutat din Piaţa Universităţii în Piaţa Constituţiei, scrie b365.ro.

"Sunt convinsă că mulți dintre dvs vă pregătiți deja pentru sărbători, însă am convingerea că împreună putem să schimbăm și mai mult aspectul Centrului istoric și aspectul orașului în general. În luna decembrie, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, vom organiza o serie de evenimente în Capitală: în premieră Târgul de Crăciun va avea loc anul acesta în Piața Constituției, iar ca noutate îmi doresc foarte mult să introducem în conceptul de promovare și Centrul Vechi.

Edilul general a lansat o invitație proprietarilor de restaurante și spații comerciale din Centrul istoric în vederea creării unui parteneriat, cu scopul includerii în premieră a Centrului vechi pe harta evenimentelor dedicate sărbătorilor de iarnă, informează PMB.

 

 

×
Subiecte în articol: Crăciun sarbatori de iarna
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close