Antena 3 CNN Actualitate Locale Atracțiile Târgului de Crăciun din Timișoara. Surpriza pregătită pentru vizitatori: "A fost făcut pentru Dubai, dar a ajuns la noi"

Atracțiile Târgului de Crăciun din Timișoara. Surpriza pregătită pentru vizitatori: "A fost făcut pentru Dubai, dar a ajuns la noi"

Târgul de Crăciun din Timișoara se pregătește să-și deschidă porțile pentru turiști. Anul acesta, pe lângă alte atracții, organizatorii au pregătit și o mare surpriză pentru vizitatori.

Atracțiile Târgului de Crăciun din Timișoara. Surpriza pregătită pentru vizitatori: "A fost făcut pentru Dubai, dar a ajuns la noi"
Sursa foto: Târgul de Crăciun din Timișoara | Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Noi 2023   •   17:56

Târgul de Crăciun de la Timișoara își va deschide porțile pe 26 noiembrie și va rămâne deschis până pe 7 februarie 2024.

Cel mai mare târg din țară va fi organizat la Timișoara, în trei piețe centrale ale orașului: Piața Victoriei, Piața Libertății și Piața Sfântul Gheorghe.

Printre atracțiile târgului se numără roata panoramică, care a fost deja amplasată în Piața Victoriei, având 23 de metri și câte 16 gondole.

După doi ani, patinoarul revine în Piața Libertății, însă adevărata atracție de anul acesta va fi un trenuleț turistic.

Citește și: Pădurile din Europa vor fi monitorizate de Comisia Europeană. Măsura propusă pentru protejarea zonelor forestiere

Două astfel de trenulețe au fost fabricate pentru Dubai, însă, în final, un exemplar va ajunge la Târgul de Crăciun de la Timișoara.

"Am luat un trenuleț turistic. Aceasta este noutatea. Este un tren cu adevărat special, de generație nouă. Este foarte modern.

Vara are climă, iarna este încălzit. Geamurile se fac negre de la soare, din vagoane poți să vezi afară, dar nu vezi înăuntru.

Sunt trei vagoane cu 14 locuri. Au fost făcute două trenulețe pentru Dubai. Unul a ajuns acolo, iar celălalt a ajuns la noi.

Pot să spun că a mai circulat două săptămâni în Germania, doar în probă”, a declarat Daniel Scheeberger, patronul firmei Andreas Lunapark, pentru Adevărul.

Totodată, căsuțele, care în acest an au culoarea verde, au fost și ele amplasate în Piața Victoriei.

Aprinderea iluminatului festiv și deschiderea târgului vor avea loc duminică, 26 noiembrie 2023, de la ora 18:00.

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close