Antena 3 CNN Actualitate Locale Consiliul Local Ploieşti despre Târgul de Crăciun din oraş: "cel mai urât din ţară"

Consiliul Local Ploieşti despre Târgul de Crăciun din oraş: "cel mai urât din ţară"

Cel mai urât Târg de Crăciun din România se află într-unul din marile oraşe ale ţării. Titulatura a fost dată de localnici, dar şi autoritățile recunosc eşecul.

Consiliul Local Ploieşti despre Târgul de Crăciun din oraş: "cel mai urât din ţară"
Sursa foto: zdp.ro
de Ioana Mircea    |    13 Dec 2022   •   15:02

Locuitorii oraşului Ploieşti sunt foarte supăraţi pe modul în care arată Târgul de Crăciun din oraşul lor. Dacă Orăşelul Copiilor ar fi trebuit să reprezinte o bucurie pentru cei mici, ei bine, părinţii consideră că vizitarea acestuia este mai degrabă o pedeapsă pentru copii.

Consiliul Local Ploieşti a recunoscut eşecul şi îşi cere scuze tuturor localnicilor, chiar dacă se pare că aştia nu ar avea vreo vină, potrivit reprezenanţilor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Noi, consilierii din cadrul Consiliului Local Ploieşti, dezavuăm decizia primarului Andrei Volosevici de a organiza, anul acesta, Orăşelul Copiilor şi Târgul de Crăciun în cadrul Complexului Hipodrom.

Precizăm că niciun membru al Consiliului Local (indiferent de apartenenţa politică) nu a fost consultat sau informat despre această decizie.

Decizia unilaterala a primarului a generat o stare de nemulțumire în rândul a mii de cetățeni, majoritatea părinți, care consideră că Ploieştiul a înregistrat un trist record, acela de a avea cel mai urât Orăşel al Copiilor, respectiv cel mai urât Târg de Crăciun din țară.

Chiar dacă nu am avut nicio implicare, le prezentăm scuzele noastre ploieştenilor pentru marea dezamăgire pe care, anul acesta, a produs-o Primăria Ploieşti tuturor copiilor", conform unui comunicat de presă, potrivit zdp.ro.

Oamenii din Ploieşti îşi plâng amarul pe Facebook

"Unii dintre cetăţenii din Ploieşti au început să facă haz de necaz pe Facebook despre situația cu care se confruntă în acestă iarnă de sărbători. Copilul tău te supără? E obraznic, stă toată ziua pe telefon și ia note mici? Pedepsește-l exemplar! Traumatizează-l cu o vizită la oroarea de lângă Hipodrom! În Ploiești s-a deschis Cătunelul Copiilor. Unii au Târg de Crăciun, alții Obor. Atât s-a putut"

"E bine ca au pus mai multe aparate de box. Sa nu stea micuții la coadă."

"Dacă au şi apă caldă sunt de senzaţie."

"Trăiască primarul. Vai de noi și de copiii noștri", sunt câteva comentarii pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Târg de Crăciun 2022 Ploiești
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close