Antena 3 CNN Actualitate Locale Târg de produse autohtone la Alexandria: „S-a simțit o adevărată prezență a tinerilor”

Târg de produse autohtone la Alexandria: „S-a simțit o adevărată prezență a tinerilor”

Aflat la prima ediţie, Târgul Tradiţiile şi Gusturile Toamnei organizat de Primăria Alexandria şi-a deschis porţile pe platoul din faţa Centrului Multifuncţional pentru Tineri din oraş.

de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Oct 2023   •   09:31

Prin acest proiect, municipalitatea și-a propus să aibă o vizibilitate mai mare. În cadrul evenimentului, care nu a reprezentat doar o expoziție cu vânzare de fructe și legume, au fost prezenți copii, părinți și bunici care au venit cu preparate gătite chiar de ei. 

Aflat la prima ediție, vizitatorii au venit într-un număr cât mai mare.

”Este un spațiu deschis, fiind la prima la ediție, în primul rând ne dorim să ne vadă toată lumea. Ne aflăm aici, în fața centrului multifuncțional, cu producători agricoli din piața centrală, prezenți în fiecare zi acolo”, a declarat Octavian Teodorescu, șef piețe și Târguri Alexandria, pentru Antena 3 CNN.

Citește și: Târg de produse agroalimentare româneşti, în curtea Ministerului Agriculturii. Florin Barbu: "Putem sprijini producătorii români

Producătorii prezenți la târg au fost încântați de prezența tinerilor.

”În momentul de față s-a simțit o adevărată prezență a tinerilor care vor să intre în piața din Alexandria, să consume produsul țăranului”, a declarat Sandu, producător sat Cernetu. 

Prima ediție a târgului Tradiţiile şi Gusturile Toamnei s-a încheiat cu un recital de muzică populară susținut de solistele ansamblului de cântece și dansuri Florile Burnasului al Primăriei Alexandria. 

×
Subiecte în articol: alexandria
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close