Antena 3 CNN Actualitate Locale Astăzi se deschide Târgul de Crăciun din București. Roata panoramică va fi atracția principală

Astăzi se deschide Târgul de Crăciun din București. Roata panoramică va fi atracția principală

Se fac ultimele pregătiri pentru aprinderea luminițelor la Târgul de Crăciun din Piața Constituției. Astăzi este marea deschidere, iar vizitatorii vor avea parte de multe surprize.

Astăzi se deschide Târgul de Crăciun din București. Roata panoramică va fi atracția principală
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ioana Mircea    |    20 Noi 2022   •   08:58

Cei care vor participa astăzi la aprinderea luminițelor la Târgul de Crăciun din Piața Constituției, din București, vor avea parte de concerte susținute de artiști cunoscuți, un patinoar sau căsuțe de unde pot cumpăra tot felul de produse.

Însă de departe, atracția din acest an este roata panoramică, înaltă de 36 de metri de unde se poate vedea orașul de la înălțime. Deși mai sunt doar câteva ore până la deschidere, câțiva vizitatori au fost nerăbdători, așa că au trecut în inspecție.

Cei care sunt în focurile pregătirilor sunt comercianții. Au venit din toate colțurile țării, descarcă marfa și fiecare încearcă să aibă cea mai frumoasă căsuță. Ei recunosc că au fost nevoiți să mărească prețurile produselor din cauza scumpirilor din ultima perioadă.

Prezenți la târg au fost și cei mai mici, care recunosc că așteaptă nerăbdători întâlnirea cu Moș Crăciun care va avea loc pe 30 noiembrie.

Târgul de Crăciun din Piața Constituției va fi deschis până pe 26 decembrie.

×
Subiecte în articol: Târg de Crăciun 2022
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close