Antena 3 CNN Actualitate Locale Tatăl care şi-a aruncat copiii într-un râu din Bacău, de negăsit. Ipoteza anchetatorilor

Tatăl care şi-a aruncat copiii într-un râu din Bacău, de negăsit. Ipoteza anchetatorilor

Bărbatul care şi-a aruncat cei doi copii în apele Barajului Berești din Bacău este în continuare liber. Mai multe echipe de jandarmi, poliţişti şi pompieri l-au căutat pe individ ore întregi, inclusiv în apă, pentru că anchetatorii iau în calcul şi posibilitatea ca el să se fi sinucis. Căutările vor fi reluate în această dimineaţă.

Tatăl care şi-a aruncat copiii într-un râu din Bacău, de negăsit. Ipoteza anchetatorilor
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    09 Mai 2022   •   11:07

Autortităţile spun că este posibil ca bărbatul să se fi aruncat tot în apele barajului Bereşti, după ce şi-a ucis cei doi copii, motiv pentru care pompierii şi scafandrii ISU au intervenit la faţa locului.

Soţia sa este încă în stare de şoc după ce şi-a pierdut băieţelul de 4 ani şi fetiţa de 5 luni.

Înainte ca bărbatul de 30 de ani să ia copiii şi să plece după o ceartă aprigă, individul ar fi ameninţat-o pe femeie că o omoară dacă o mai găseşte acasă când se întoarce.

Apropiaţii bănuiesc că şi bărbatul s-ar fi aruncat tot în apele barajului Bereşti.

Al treilea copil al familiei, un băiat de 6 ani a scăpat de furia tatălui pentru că a reuşit să ia bibicleta şi să fugă la bunici.

"Nu mi am dat seama ce o să faca sau ce a putut să facă, eu îl cunosc personal, i-am botezat fata, dar să fie în stare să faca aşa ceva, nu-l credeam. Copiii trebuia să-i lase în pace, nu trebuia să-i aducă aici", spune o rudă de-a bărbatului.

Autortităţile vor relua căutările bărbatului în această dimineaţă.

 

×
Subiecte în articol: Bacău baraj cautari ipoteza
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close