Antena 3 CNN Actualitate Locale Tatăl fetei incendiate de un criminal în serie: 'Nu vin să văd fata, am alte probleme. El era prietenul meu'

Tatăl fetei incendiate de un criminal în serie: 'Nu vin să văd fata, am alte probleme. El era prietenul meu'

Declaraţiii halucinante făcute de tatăl fetei arse de criminalul eliberat condiţionat. Bărbatul spune că nu poate să ajungă să-şi vadă fiica pentru că are şi alte probleme de rezolvat, mai importante.

Tatăl fetei incendiate de un criminal în serie: 'Nu vin să văd fata, am alte probleme. El era prietenul meu'
18 Iun 2020   •   17:30

Acesta se va duce să-şi scoată celalalt copil, un minor, din centrul de plasament. Bărbatul susţine că până sâmbătă nu va ajunge la Bucureşti.

” Nu vin la Bucuresti ca mai a alte probleme în Turnul Severin. Și în Severin am probleme importante, mă duc sa-mi scot copilul, mi l-a luat Protecția Copilului.  A fost prieten cu mine nu cu fata, bărbatul, nu a avut tangență cu fata, nu mai răspund la nicio întrebare.

Era prietenul meu, venea la mine acasă, l-am pus la masă, care e problema? Nu am bănuit doamnă, îi luam unde am fost la muncă.

Da, îmi reproșez că m-am împrietenit cu nenorocitul, asta îmi reproșez, nu trebuia să mă împrietenesc cu el.”, a spus Gheorghe Șchiopu, tatăl fetei, pentru Antena 3.

×
Subiecte în articol: mehedinti adolescenta tatal
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close