Antena 3 CNN Actualitate Locale Tată şi fiică din Focşani, morţi într-un cumplit accident în Buzău, în drum spre aeroport: "Au plătit cu viaţa"

Tată şi fiică din Focşani, morţi într-un cumplit accident în Buzău, în drum spre aeroport: "Au plătit cu viaţa"

Tată şi fiică din Focşani, morţi într-un cumplit accident în Buzău, în drum spre aeroport.

Tată şi fiică din Focşani, morţi într-un cumplit accident în Buzău, în drum spre aeroport: "Au plătit cu viaţa"
Sursa foto: Facebook
de Adrian Bonciu    |    06 Ian 2022   •   09:52

Mihail Costachi, un kinetoterapeut cunoscut în Focşani, dar şi una dintre fiicele sale, Andreea Costachi, au murit împreună, după teribilul accident produs pe şoseaua de centură din Buzău.

Bărbatul îşi conducea fiica la aeroport atunci când s-a produs nenorocirea.

Potrivit martorilor, un şofer aflat la volanul unui autoturism marca Dacia Logan a frânat, la un moment dat, pentru că în faţă se formase o coloană de maşini. Un alt şofer, aflat într-un Opel înmatriculat în Dolj, nu a observat că Loganul s-a oprit şi l-a lovit din spate, proiectând maşina pe contrasens.

Pe contrasens, autoturismul Opel s-a lovit frontal cu un Volkswagen Touareg înmatriculat în Vrancea, în care se aflau Mihail Costachi şi fiica sa, Andreea Costachi.

După impact, Volkswagenul a fost lovit, din nou, de o dubă de marfă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Tată şi fiică, morţi după un accident îngrozitor în Buzău

Tatăl şi fiica sa au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, acolo unde, după câteva ore, s-au stins din viaţă.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viaţa.

Vestea morţii lui Mihail Costachi şi a fiicei sale, Andreea, a căzut ca un trăsnet pentru familie şi prieteni.

"În cumplitul accident de pe centura Buzăului , petrecut într-un ceas nenorocit , în ajunul de Bobotează, când alții au greșit în trafic criminal , minunatul și neegalabilul meu cuscru Mihail Costachi și fiica sa, Andreea Costachi, au plătit cu viața. Dumnezeu să -i odihnească în pace ! Nu te voi uita niciodată om minunat, om blând și binefăcător! Nevinovații au plătit cu viața, tatăl i-si conducea fiica de numai 33 de ani la aeroport, adio dragii mei, mă sfâsâie o durere cruntă, am petrecut de Sfântul Crăciun, împreună ...doamne, nu e drept...", a scris Florin Tătaru, într-o postare pe Facebook.

×
Subiecte în articol: accident Buzau Focșani
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close