x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Tatăl elevului arestat pentru că a lovit o profesoară din Teleorman are o altă teorie. Ce s-a întâmplat de fapt în clasă

de 07 Dec 2017   •   16:32
Tatăl elevului arestat pentru că a lovit o profesoară din Teleorman are o altă teorie. Ce s-a întâmplat de fapt în clasă 16

Tatăl elevului arestat pentru că a lovit și umilit o profesoară din Teleorman a declarat că băiatul său a fost cel batjocorit şi persecutat de profesoara respectivă, dezvăluind şi motivul de la care a pornit incidentul.

„După cum înţeleg eu, nici profesorii ăştia nu prea sunt buni. A venit într-un timp, cam de vreo şase luni de zile şi mi-a spus de un profesor, nu ştiu care, cum îl cheamă. Că îl face în tot felul, că îl batjocoreşte, că nu ştiu ce. Şi eu ce-i zic, măi tată, vezi de treaba ta, stai cumine şi lasă-l în pace. În bancă a stat el şi cu un alt prieten. Avea telefonul mână şi umbla la el. Şi îi spune profesoara, pune-ţi telefonul încolo, nu mai umbla la el.

El n-a înţeles şi tot a umblat la el. Profesoara s-a dus şi i-a dat peste mână şi i-a trântit telefonul. Era telefon nou. Se vedea unde era defect, pe la colţuri, aşa. Şi apoi s-a întâmplat incidentul ăsta. Mi-a părut rău când am văzut imaginile. I-am spus de ce tată ai făcut asta? Dădea din umeri. Probabil ca el din boala asta, din injectiile alea pe care le face, nu mai mai raţionează. Face tratament, ia pastile cu pumnul. Copilului i-a dus soţia de mâncare, un baton de salam şi două pachete de ţigări", a declarat tatăl elevului, potrivit observator.tv.

Elevul a fost arestat pentru 30 de zile. Ceilalți doi elevi care l-au încurajat pe vinovat rămân în libertate. Ei sunt minori, toți au vârste cuprinse între 14 și 16 ani.

sati