Antena 3 CNN Actualitate Locale Tavan prăbușit la o școală din Alexandria

Tavan prăbușit la o școală din Alexandria

Tavan prăbușit la o școală din Alexandria
Sursa foto: Foto: infotr.ro
10 Noi 2017   •   11:45

Incident grav la școala numarul patru din Alexandria. S-a prăbușit o bucată de tencuială din plafonul unei săli de clasă, în timp ce elevii se aflau la cursuri.

În urma incidentului, două fete şi un băiat au avut nevoie de îngrijiri medicale. Băiatul a fost lovit la spate, iar celor două eleve au suferit mai multe zgărâieturi la nivelul feţei.

Elevii au refuzat să fie transportați la spital.

La faţa locului s-au deplasat autorităţile locale şi instituţiile de control în domeniul securităţii construcţiilor, în prezent fiind efectuate cercetări.

„Este vorba de o clasă unde tencuiala a căzut peste copii, în timpul orei. Aici sunt toate autoritățile competente. Se analizează varianta ca acești copii să plece de la cursuri. Școala arată destul de bine. Copiii sunt bine, au revenit la cursuri, deși acestea se vor suspenda. Sunt cei de la ISU și de la pompieri, care vor verifica toate clasele. În principiu, nu ar trebui să fie probleme, dar este bine că se iau aceste măsuri”, a spus Iulian Cristache, președinteșe Federației Asociațiilor de Părinți.

Directorul unităţii de învăţământ unde a avut loc incidentul, Gelu Neagu, a afirmat că şcoala nu a mai fost reabilitată de peste 50 de ani.

Clădirea a fost construită în anul 1965.

 

 

 

×
Subiecte în articol: tavan şcoală alexandria elevi raniti
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close