Antena 3 CNN Actualitate Locale Taverna Racilor din Cluj, amendată şi închisă de ISU, după numai o lună de funcționare

Taverna Racilor din Cluj, amendată şi închisă de ISU, după numai o lună de funcționare

Taverna Racilor din Cluj a fost astăzi închisă de ISU, după numai o lună de funcționare, din cauza unor abateri foarte grave. Mai mult, patronul restaurantului a fost amendat.

Taverna Racilor din Cluj, amendată şi închisă de ISU, după numai o lună de funcționare
Sursa foto: Colaj TikTok/ ANPC
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Ian 2024   •   17:13

Totul a început înainte de noaptea de Revelion când ISU Cluj a derulat mai multe controale la locațiile din oraş, acolo unde urmau să aibe loc petreceri.

Ajunşi la Taverna Racilor, pompierii au sesizat că restaurantul nu avea autorizaţie de securitate la incendiu.

"În urma controalelor de prevenire efectuate premergător nopții trecerii dintre ani a fost controlat și localul amintit.

În urma verificărilor specialiștilor ISU Cluj au fost constatate deficiențe și încălcări grave ale cerinței de securitate la incendiu. Astfel s-a constatat că în spațiul respectiv nu existau instalații cu rol de securitate la incendiu, care erau obligatorii pentru numărul de clienți găsiți în momentul controlului, iar terasa construită adiacent spațiului din incinta complexului comercial nu deținea autorizație de construire.

În acest sens s-a aplicat o sancțiune contravențională de 105.000 lei și a fost aplicată măsura complementară de oprire a funcționării și de utilizare a spațiului respectiv”, a transmis ISU Cluj.

 

×
Subiecte în articol: Taverna Racilor Pescobar ISU Cluj
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close