Antena 3 CNN Actualitate Locale A fost prins taximetristul care bătea oamenii cu bâta, pe străzile din Baia Mare

A fost prins taximetristul care bătea oamenii cu bâta, pe străzile din Baia Mare

Un taximetrist din Satu Mare care bătea oamenii pe stradă cu bâta a fost prins. Pe numele acestuia au fost depuse mai multe plângeri pentru agresiune, iar Poliţia a deschis un dosar penal.

A fost prins taximetristul care bătea oamenii cu bâta, pe străzile din Baia Mare
de Georgiana Adam    |    08 Aug 2022   •   21:57

Deşi imaginile filmate de martori arată clar agresiunea, șoferul a susținut la audierile de la secția de Poliţie că nu a lovit pe nimeni.

O altă victimă a taximetristului a fost o tânără șoferiță. În apărarea ei a sărit soțul, însă şi acesta a sfârșit sub o ploaie de lovituri.

Conform PresaSM, individului i s-au reținut în sarcină trei contravenții: conducere agresivă, conducerea unui autovehicul pe trotuar și adresarea de expresii și cuvinte jignitoare.

Este important de precizat că bărbatul agresat, în vârstă de circa 40 de ani, a depus plângere penală, agresorul dând declarații în fața specialiștilor de la Biroul de Investigații Criminale a Poliției Municipiului Satu Mare. 

Și soția taximetristului a spus același lucru, dar în momentul în care jurnaliștii i-au arătat imaginile a precizat: "Am fost în magazin atunci, poate nu am văzut ". Interesant este faptul că tot soția îi spune victimei: "Lasă-l în pace, că e bolnav psihic ". 

Bărbatul le-a spus oamenilor legii că nu și-a lovit victima, dar din filmări reiese cu totul altceva.

Șoferului i s-a reținut permisul pentru 30 de zile.

 

×
Subiecte în articol: taximetrist Satu Mare bata
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close