Antena 3 CNN Actualitate Locale "Te așteptăm acasă! Orice s-a întâmplat, se rezolvă!" | Sara, fata de 13 ani din Sighet, este de negăsit la două zile de la dispariție | Autoritățile o caută cu dronele și cu un elicopter

"Te așteptăm acasă! Orice s-a întâmplat, se rezolvă!" | Sara, fata de 13 ani din Sighet, este de negăsit la două zile de la dispariție | Autoritățile o caută cu dronele și cu un elicopter

Autoritățile din Sighetu Marmației au decretat o mobilizare fără precedent, după ce o fată de 13 ani a dispărut în urmă cu două zile.

"Te așteptăm acasă! Orice s-a întâmplat, se rezolvă!" | Sara, fata de 13 ani din Sighet, este de negăsit la două zile de la dispariție | Autoritățile o caută cu dronele și cu un elicopter
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Noi 2023   •   08:18

Ultimele imagini cu Sara Melinda Moiș au fost surprinse de camerele de supraveghere din oraș.

Adolescenta se plimba prin centrul Sighetului și, la un moment dat, a intrat într-un magazin pentru a cumpăra o sticlă cu apă.

Ce s-a întâmplat de atunci cu ea rămâne, deocamdată, învăluit în mister, deoarece Sara nu mai apare pe alte camere de supraveghere.

Alerta la 112 a fost dată de părinții ei, disperați că fata nu s-a mai întors acasă și are telefonul închis.

Căutările declanșate de autorități au mobilizat zeci de salvatori.

Mesajul părinților: "Te așteptăm acasă, orice s-a întâmplat, se rezolvă!"

Părinții fetei spun că este pentru prima dată când aceasta pleacă de acasă. Cu lacrimi în ochi, ei o îndeamnă să revină acasă și chiar au anunțat că oferă recompensă oricui îi ajută să o găsească pe Sara.

"Sara, te așteptăm acasă, te așteaptă pisicile, camera ta", spune tatăl fetei într-un mesaj video, în timp ce-și îndreaptă ochii în jos.

"Orice s-a întâmplat, se rezolvă. Te așteptăm!", adaugă mama fetei.

Directoarea școlii: "Un copil liniștit, cuminte. A fost o mare surpriză!"

Profesorii de la școala din Sighet unde este înmatriculată Sara spun că aceasta, prin comportamentul său, nu a dat de bănuit că ar putea recurge la gesturi extreme.

"Sara este eleva școlii nostre din clasa întâi. Acum este în clasa a 7-a. O știm de mică, e un copil liniștit, cuminte, așa că pentru toți a fost o mare surpriză", declară directoarea școlii.

Între timp, Poliția a extins căutările folosind un elicopter și a ridicat drone în zona în care fata a fost văzută ultima dată, însă, momentan, fără rezultat.

Sara are părul lung, șaten, poartă ochelari şi are ochii verzi. În momentul dispariției, purta pantaloni și un hanorac deschise la culoare şi avea încălțăminte albă.

Poliția solicită ca orice persoană care deține informații în legătură cu această adolescentă să informeze de urgență autoritățile.

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close