Antena 3 CNN Actualitate Locale Team building finalizat cu 30.000 de lei amendă în Brașov. Legea încălcată de echipă

Team building finalizat cu 30.000 de lei amendă în Brașov. Legea încălcată de echipă

Un team building, organizat în județul Brașov, a fost finalizat cu 30.000 de lei amendă după ce participanții au încălcat o lege importantă în pădurile din România.

Team building finalizat cu 30.000 de lei amendă în Brașov. Legea încălcată de echipă
de Ovidiu Stan    |    Ioana Mircea    |    08 Apr 2024   •   10:02

Jandarmii montani din cadrul Postului Montan Zărnești au desfășurat o acțiune riguroasă în zona protejată Zărnești - Poiana Mărului, din județul Brașov, la solicitarea administratorilor mai multor fonduri cinegetice. Scopul acțiunii a fost identificarea și sancționarea persoanelor care pătrund în aceste zone cu autoturisme, ATV-uri sau motociclete, încălcând legislația privind protecția mediului și a faunei sălbatice.

În urma acțiunii, au fost identificate și oprite din plimbare 10 autoturisme off-road în zona Bârsa Fierului. Conducătorii auto, întrebați de jandarmi cu privire la prezența lor în acea zonă, au pretins că participă la un team building și doresc să se plimbe în natură. Cu toate acestea, toți cei 10 conducători auto au fost sancționați contravențional, în totalitate fiind date amenzi în valoare de 30.000 lei.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea mai multe imagini cu autoturismele off-road.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În contextul acestei acțiuni, jandarmii din Zărnești au aplicat amenzi în valoare totală de 34.500 lei numai în ultima săptămână, conform prevederilor Legii 407 din 2006 a vânătorii și protecției fondului cinegetic.

Pe fondul îngrijorărilor legate de impactul negativ asupra faunei și florei, autoritățile fac un apel la rațiune și bun simț, recomandând turiștilor să se bucure de frumusețile naturii fără a-i provoca daune ireparabile.

×
Subiecte în articol: Brașov team building
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close