Antena 3 CNN Actualitate Locale Noua țeapă pe care o poți lua atunci când vrei să îți construiești o casă. Poliția a intervenit

Noua țeapă pe care o poți lua atunci când vrei să îți construiești o casă. Poliția a intervenit

Un bărbat din Cluj și-a luat o țeapă de zeci de mii de lei pentru că a vrut să își construiască o casă. Când a văzut ce se petrece a alertat Poliția.

Noua țeapă pe care o poți lua atunci când vrei să îți construiești o casă. Poliția a intervenit
Sursa foto: Gettyimages
de Ioana Mircea    |    01 Dec 2023   •   18:48

Un bărbat din comuna Măguri-Răcătău, județul Cluj s-a ales cu o țeapă de 30.000 de lei, după ce a vrut să își construiască o cabană.

Mai exact, acesta a găsit pe internet o echipă care s-ar ocupa cu acest lucru. Acesta i-a contactat pe membri echipei, a făcut plata serviciului, au început lucrările de construcție, iar ulterior muncitorii ar fi părăsit localitatea.

Văzându-se în această situație, victima a fost nevoită să sune la Poliție. "În fapt, la data de 6 noiembrie a.c. poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat din comuna Măguri-Răcătău despre faptul că la data de 31 octombrie a.c., în baza unui anunţ publicitar postat pe o platformă de operare vânzări, ar fi achitat suma de 30.000 de lei unor persoane necunoscute care i-ar fi garantat construcţia unei cabane.

Citește și: Țeapa de proporții pe care și-o iau românii în farfurie. În majoritatea țărilor balcanice se întâmplă asta

Ulterior, după achitarea sumei şi începerea lucrărilor, bărbatul şi-a dat seama că a fost înşelat, întrucât persoanele în cauză nu ar fi respectat înţelegerea şi ar fi părăsit localitatea”, a informat Inspectoratul Poliției Județene Cluj.

Pe parcursul anchetei, poliţiştii au constatat că persoanele care pretindeau că sunt constructori postau anunţurile sub identitate falsă. Anchetatorii au reuşit să îi identifice pe cei trei bărbaţi, la finalul lunii trecute. Aceştia sunt din Galaţi au vârste de 22, 23 şi respectiv 55 de ani.

Ei au de dat păgubitului întreaga sumă pe care o primiseră pentru construcţia nerealizată şi sunt cercetaţi în continuare pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, potrivit news.ro.

×
Subiecte în articol: teapa Cluj casa
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close