Antena 3 CNN Actualitate Locale „Țeparul cu o mie de fețe” a făcut o nouă victimă! Cum l-a determinat pe un sucevean să-i dea peste 50.000 de lei

„Țeparul cu o mie de fețe” a făcut o nouă victimă! Cum l-a determinat pe un sucevean să-i dea peste 50.000 de lei

Judecătoria Suceava l-a arestat preventiv pentru 30 de zile pe inculpatul Sorin Alin Verincianu, supranumit „Țeparul cu o mie de fețe” pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune. Totul s-a întâmplat după ce bărbatul în vârstă de 35 de ani s-a dat drept procuror DIICOT și avocat şi a reuşit să îl facă pe un sucevean să îi ofere 56.450 de lei.

„Țeparul cu o mie de fețe” a făcut o nouă victimă! Cum l-a determinat pe un sucevean să-i dea peste 50.000 de lei
Sursa foto: ziardesuceava.ro
de Georgiana Adam    |    08 Apr 2021   •   21:01

Sorin Alin Verincianu, supranumit „Țeparul cu o mie de fețe”preventiv a fost arestat astăzi pentru 30 de zile.

Bărbatul s-a recomandat ca fiind procuror DIICOT şi avocat

Bărbatul s-a dat drept procuror DIICOT şi a reuşit să convingă un sucevean să scoată din buzunar peste 50.000 de lei, suma fiindu-i oferită pentru a îl ajuta să câştige un proces.

„Folosindu-se de calităţi mincinoase, respectiv procuror DIICOT Suceava şi avocat, a determinat persoana vătămată, T. I. să îi ofere anumite sume de bani care ar fi reprezentat contravaloarea serviciilor prestate prin folosirea calităţii de avocat, promiţându-i că o va ajuta să câştige procesul civil în care era parte, suma totală pe care T. I. i-a furnizat-o autorului în perioada martie — iunie 2020 ca urmare a folosirii calităţilor mincinoase de avocat/ procuror şi cu care a fost prejudiciată fiind de 56.450 lei”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.

„Țeparul cu o mie de fețe” are aproape 10 condamnări pentru escrocherii

În urmă cu mai mulţi ani a fost reţinut de poliţişti în timp ce, susţinând că este preot, se pregătea să oficieze o slujbă de înmormântare.

Botoșăneanul a mai susținut că este angajat al Direcţiei de Sănătate Publică şi mergea în control pe la societăţi comerciale, biserici şi mănăstiri, neregulile constatate de falsul inspector sanitar fiind sancţionate cu sume cuprinse între 25 şi 100 de lei.

Sorin Alin Verincianu se recomanda în 2008 ca fiind ziarist la Pro TV şi al publicaţiilor Monitorul de Suceava. Aşa a reuşit să şantajeze mai multe persoane publice, susţinţând că deţine imagini compromițătoare. 

Tot în 2008, a încercat să-i escrocheze şi pe directorii Spitalului Judeţene din Suceava şi Botoşani. I-a spus directorului spitalului din Botoşani că este corespondent Pro Tv şi deţine imagini cu el când înjură angajaţii şi că dacă nu plăteşte acele înregistrări ajung în presă, potrivit jurnaliştilor de la ziardesuceava.ro.

 

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close