Antena 3 CNN Actualitate Locale Teroare în Deltă! Echipa Antena 3 CNN, martoră la unul dintre cele mai sălbatice atacuri

Teroare în Deltă! Echipa Antena 3 CNN, martoră la unul dintre cele mai sălbatice atacuri

Oamenii din apropierea graniței cu Ucraina se pregătesc pentru încă o noapte albă. Echipa Antena 3 CNN a fost martoră la unul dintre cele mai sălbatice atacuri.

Teroare în Deltă! Echipa Antena 3 CNN, martoră la unul dintre cele mai sălbatice atacuri
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Sep 2023   •   21:57

Seara trecută, încă o ploaie de foc a fost dezlănțuită la câteva sute de metri de România, oamenii din localitatea Ceatalchioi fiind terorizați de bombardamentele care au loc foarte aproape de casele lor.

Cătălina Smereca, jurnalist Antena 3 CNN, a fost martora unui atac desfășurat noaptea trecută, trăind clipele de coșmar pe care le simt locuitorii din Ceatalchioi.

"Azi-noapte a fost cumplit! De teamă, nu am închis un ochi toată noaptea. Deși nu este războiul nostru, ne aflam în prima linie, foarte aproape de malul ucrainean.

La miezul nopții a început bombardamentul. S-a auzit foarte tare, a trepidat patul, așa că am ieșit afară și de teamă, pentru că îmi bătea foarte tare inima, am uitat să filmez, deși voiam să filmez acel moment.

Citește și: Cât ne costă ajutorul acordat Ucrainei. Bogdan Chirieac: "Efortul pe care îl face România este uriaș"

Erau foarte aproape de noi, apoi au apărut două drone, care au și lovit, explozia fiind extrem de puternică. Este cumplit! Îmi dau seama acum, pentru că am simțit-o pe pielea mea, ce simt oamenii din această zonă", a spus Cătălina Smereca.

De asemenea, și locuitorii din Chilia Veche sunt îngroziți de iadul declanșat pe malul ucrainean, mulți dintre ei părăsindu-și locuințele.

"Din momentul în care se lasă seara, oamenii se întreabă când vine următorul atac. Există geamuri de la câteva apartamente care au fost sparte de suflul exploziei", a spus Corina Matlinschi, jurnalist Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: delta atacuri rusești Ceatalchioi
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close