Antena 3 Actualitate Locale Timișoara iese din carantină. Șeful Consiliului Județean: "Nu e un prilej de bucurie"

Timișoara iese din carantină. Șeful Consiliului Județean: "Nu e un prilej de bucurie"

de Georgiana Adam    |    20 Mar 2021   •   22:37
Timișoara iese din carantină. Șeful Consiliului Județean: "Nu e un prilej de bucurie" Hepta

Consiliul Județean pentru Situații de Urgență Timiș a eliminat măsura carantinării orașului Timișoara și a zonei periurbane

Anunțul a fost făcut de Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș

Alin Nica: Nu este un prilej de bucurie

„În această seară, în CJSU Timiș a fost eliminată măsura nedreaptă a carantinării Timișoarei și a zonei periurbane. Deși am luat poziție fermă împotriva carantinei formale și inutile, și acum, și în urmă cu 2 săptămâni, acesta nu este un moment de bucurie.

Simt tristețe și multă părere de rău pentru stresul pus pe copii și părinți, pentru pierderile financiare înregistrate în aceste două săptămâni, atâta chin fără absolut niciun rezultat, rata de infectare fiind în crestere.

Însă e important să privim spre viitor. Distanțarea fizică trebuie respectată, iar purtarea măștii și regulile de igienă tratate cu cea mai mare seriozitate. Vă încurajez să vă vaccinați și să respectați restricțiile rămase în vigoare.

Nu sunt adeptul amenzilor, cred în respectarea din convingere a regulilor, iar aceasta este o ocazie să arătăm că timișorenii nu au nevoie de amenințări ca să respecte măsurile legale.

Pe lângă apelul către voi, cetățenii, fac apel și către Primăria Timișoara și Prefectură, să prezinte un plan coerent și inteligent de măsuri împotriva Covid-19. Eu sunt disponibil, ca întotdeauna, pentru colaborare interinstitutională și ajutor, acolo unde este nevoie”, a scris Nica pe Facebook.

Municipiul Timişoara şi mai multe comune au intrat în carantină din 8 martie, din cauza numărului mare de cazuri COVID-19.

În această seară, în CJSU Timiș a fost eliminată măsura nedreaptă a carantinării Timișoarei și a zonei periurbane. Deși...

Publicată de Alin Nica pe Sâmbătă, 20 martie 2021

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close