Antena 3 CNN Actualitate Locale Timișorean căutat pentru tratamentul îngrozitor la care a supus un cățel

Timișorean căutat pentru tratamentul îngrozitor la care a supus un cățel

Timișorean căutat pentru tratamentul îngrozitor la care a supus un cățel
Sursa foto: foto: Facebook
17 Ian 2018   •   10:37

Un cățel a fost târât cu mașina și apoi lăsat să moară pe stradă. Un bărbat fără milă l-a lăsat pe patruped plin de răni și legat de un stâlp într-o comună aflată în apropiere de Timișoara. 

Cei care l-au găsit au postat mai multe imagini pe internet și a început o adevărată mobilizare pentru a-l găsi pe cel care a putut face așa ceva. 

Patrupedul este de sex feminin și a fost găsit marți seara de câțiva tineri. Aceștia i-au curățat rănile și au bandajat-o pe sărmana cățelușă. 

„Asta înseamnă să fii «om»? Vă rog din suflet, dacă cineva a văzut un Jeep alb târând acest câine să ne dea cât mai multe informații despre individ pentru că așa ceva nu se iartă! Noi am găsit-o pe str. Gării legată de stâlp, într-o stare critică! Menționez că acest câine a fost extrem de docil și blând în momentul în care am vrut să îi desfac lanțul cu care era prinsă de stâlp. Ba mai mult, a urcat singură în mașină pentru a o duce la cabinet, în ciuda stării în care a fost adusă, culmea, tot de un «om». Vă rog din suflet, măcar cu un număr de înmatriculare să ne ajutați”, a scris pe pagina de Facebook o fată care l-a găsit. 

×
Subiecte în articol: strada catel
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close