Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi tineri, de 16 și 19 ani, au murit într-un accident urmat de incendiu. Circulație blocată complet pe DN24, în județul Galați

Doi tineri, de 16 și 19 ani, au murit într-un accident urmat de incendiu. Circulație blocată complet pe DN24, în județul Galați

Un autoturism și un camion au luat foc, în urma unui accident produs pe DN24, în localitatea Berheci din județul Galați.

Doi tineri, de 16 și 19 ani, au murit într-un accident urmat de incendiu. Circulație blocată complet pe DN24, în județul Galați
de Mia Lungu    |    30 Ian 2024   •   11:04

În urma impactului dintre un autoturism și un camion, a izbucnit un incendiu care s-a extins la ambele mașini. 

Accidentul s-a produs în localitatea Berheci din județul Galați. La fața locului a fost trimis un elicopter SMURD.

Pompierii au ajuns la fața locului și au încercat să afle dacă în interiorul autoturismului se află o victimă. Ulterior, Centrul Infotrafic al Poliției Române a anunțat că două persoane aflate în autoturism au murit.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea mai multe imagini surprinse în urma accidentului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Potrivit primelor informații, în autoturism se aflau doi tineri, de 16 și 19 de ani, care au fost găsiți carbonizați în mașina făcută scrum. Șoferul de 19 ani era începător.

Citește și: Ei sunt Dragoş şi Ilie, cei doi adolescenţi arși de vii, după ce maşina lor a luat foc, în Galați. Erau veri, iar Ilie luase carnetul de trei luni

Șoferul camionului a fost transportat la spital în stare de șoc.

În data de 30 ianuarie 2024, la ora 09:45, polițiștii au fost sesizați prin apel S.N.U.A.U. 112 cu privire la producerea unui accident rutier, pe DE 581 – DN 24, în localitatea Gara Berheci.

Din primele cercetări, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au stabilit că un autoturism care se deplasa din direcția Tecuci spre Bîrlad, ar fi pierdut controlul direcției de mers, ar fi acroșat un parapet și apoi ar fi intrat pe contrasens, intrând in coliziune cu un autocamion, care se deplasa din sens opus. 

În urma impactului, autoturismul a luat foc. Conducătorul acestuia, un tânăr de 19 ani și un pasager în vârstă de 16 ani, au decedat.

În acest moment, traficul în zonă este blocat pe ambele sensuri.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close