Antena 3 CNN Actualitate Locale Trei tineri din Arad au tâlhărit şi ucis un bătrân de 87 de ani

Trei tineri din Arad au tâlhărit şi ucis un bătrân de 87 de ani

Un grup de tineri din Arad tâlhărit şi ucis un bătrân de 87 de ani. Cei trei i-au furat bătrânului două telefonane mobile si 800 de lei. Zgomotele l-au trezit pe bătrân, iar atunci speriaţi să nu fie descoperiţi cei trei tineri l-au lovit până l-au lăsat fără suflare

Trei tineri din Arad au tâlhărit şi ucis un bătrân de 87 de ani
Sursa foto: aradon.ro
de Andreea Borboros    |    13 Iul 2022   •   21:15

Trei tineri ,o fată de 18 ani şi doi bărbati de 23 de ani, au fost reţinuti de poliţiştii arădeni, fiind suspecţi în uciderea unui bătrân de 87 de ani din Arad.

Ei au intrat în apartamentul victimei acum două nopţi ,pe geamul de la baie, lăsat deschis, pentru că aveau informaţii că în casă, acesta ar avea bani.

Au început să cotrobaie prin camere, dar zgomotul l-a trezit pe bătrân.Tâlharii au început să îl lovească, în speranţa că va spune unde ascunde lucrurile de valoare.

L-au lăsat inconştient şi au fugit cu două telefoane mobile şi 800 de lei. Nora bărbatului, venită ,a doua zi, la apartament, pentru că socrul său nu mai răspundea la telefon, a descoperit crima.

În mai puţin de 24 de ore, atacatorii au fost prinşi. Aceştia vor fi acuzaţi pentru omor calificat şi tâlhărie.

„La nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad se efectuează cercetări privind săvârşirea infracţiunilor de omor calificat,prev. de art. 189 al. 1 lit. d C.p. rap. la art.188 al. 1 C.p. şi tâlhărie calificată, prev. de art. 234 al. 1 lit. d,f Cp. Rap. la art. 233 C.p., de către trei persoane, doi băieţi şi o fată, cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani. În noaptea de 10 spre 11 iulie, cei trei suspecţi s-au deplasat la locuinţa victimei cu privire la care aveau cunoştinţă că locuieşte singură, în scopul de a sustrage bunuri. Aceştia au pătruns în apartamentul victimei prin escaladarea geamului de la baie. După ce au intrat în apartament au început să caute după sume de bani. Auzind gălăgie, victima s-a trezit, i-a surprins pe cei trei în apartament şi a început să ţipe. În acel moment suspecţii au început să o lovească cu brutalitate în diferite zone ale corpului, cerându-i să spună unde sunt banii. Suspecţii au continuat să lovească victima până a căzut la podea. La plecare suspecţii au sustras două telefoane mobile şi suma de aproximativ 800 de lei. În cauză a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de cei trei suspecţi, iar urmărirea penală este în desfăşurare”, se arată într-un comunicat de presă remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

×
Subiecte în articol: crima Arad
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close