Antena 3 CNN Actualitate Locale Tineri din Dorohoi, prinşi după ce s-au filmat la furat şi şi-au dat tag în postările de pe TikTok şi Instagram

Tineri din Dorohoi, prinşi după ce s-au filmat la furat şi şi-au dat tag în postările de pe TikTok şi Instagram

Mai mulţi tineri din Dorohoi au fost prinşi de Poliţie, după ce s-au filmat când furau marfă de 50.000 de euro dintr-o fabrică, apoi au postat clipurile pe TikTok şi Instagram şi şi-au dat toţi tag.

de Cătălin Onofrei    |    18 Ian 2024   •   11:39

Tinerii, unii dintre ei elevi de liceu, au spart o fabrică de sticlă şi porţelan din Dorohoi şi au filmat toate spargerile. În clipurile video postate pe TikTok şi Instagram, aceştia apar mascaţi şi în timp ce prezintă prietenilor de pe reţelele de socializare bunurile furate.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi găsi imagini din clipurile video postate de suspecţi

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Patronul fabricii a reclamat furtul, iar ulterior a ajuns în posesia clipurilor video pe care le-a prezentat poliţiştilor. Acestora din urmă nu le-a fost greu să îi identifice pe suspecţi, mai ales că, în unele postări, tinerii şi-au dat tag.

Potrivit primelor informaţii, tinerii au furat exponate unica dintr-o expoziţie aflată în interiorul fabricii de sticlă ş porţelan, prejudiciul estimat de proprietar fiind de 50.000 de euro.

Ulterior, s-a descoperit că bunurile furate au fost vândute la un liceu din Dorohoi, fapt semnalat într-o primă sesizare la Poliția Municipiului Dorohoi.

Cu ajutorul videoclipurilor realizate chiar de hoți în incinta fabricii, postate pe diverse platforme online, omul de afaceri a furnizat dovezi suplimentare autorităților.

Imaginile surprind momente în care tinerii pătrund ilegal în fabrică, umblă pe holuri și sustrag obiecte din expoziție.

Inspectoratul de Poliție Județean a confirmat inițierea unei anchete pentru furt.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close