Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi tineri, la un pas de moarte după ce s-au urcat pe un tren să-şi facă un selfie, în Cluj-Napoca

Doi tineri, la un pas de moarte după ce s-au urcat pe un tren să-şi facă un selfie, în Cluj-Napoca

Doi tineri, o fată de 20 de ani și un băiat de 26, au fost la un pas de moarte, după ce s-a urcat pe un tren în gara din Cluj și s-au electrocutat încercând să facă un selfie.

de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Mar 2024   •   17:00

Potrivit Poliţiei, în urma incidentului tânăra de 20 de ani a suferit leziuni grave, după ce s-a urcat împreună cu prietenul ei pe garnitura de tren pentru a-şi face un selfie. 

"Polițiștii din cadrul Secției Regionale Poliție Transportul Cluj-Napoca au fost sesizați despre faptul că doi tineri din municipiul Brașov, de 20 și 24 de ani, ar fi suferit leziuni în timp ce se aflau urcați pe o garnitură de tren aflată în gara din municipiul Cluj-Napoca. 

La fața locului s-au deplasat autospecială și un echipaj SMURD, unde au găsit o tânără în vârstă de aproximativ 20 de ani, care prezenta traumatisme și arsuri grave.

Acesteia a fost acordat îngrijiri medicale de urgență. De asemenea, un bărbat a fost consultat la fața locului, însă  a refuzat transportul la spital"

Tânăra de 20 de ani a fost transportată de urgență la unitate medicală. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite toate împrejurările evenimentului", transmite IPJ Cluj. 

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close