Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi tineri și-au riscat viața după ce au condus cu peste 200 km/h pe drumul expres Craiova-Pitești

Doi tineri și-au riscat viața după ce au condus cu peste 200 km/h pe drumul expres Craiova-Pitești

Doi tineri și-au pus viața în pericol după ce au condus cu viteză extrem de mare pe drumul expres Craiova-Pitești.

Doi tineri și-au riscat viața după ce au condus cu peste 200 km/h pe drumul expres Craiova-Pitești
Sursa foto: pexels.com
de Alexandra Axinia    |    30 Iun 2023   •   11:47

Doi tineri și-au riscat viața după ce au circulat cu viteze de peste 200 km/h pe drumul expres Craiova-Pitești, în zone în care limita maximă este de 120km/h.

În primul caz, polițiștii  Serviciului Rutier Olt au depistat un autoturism care circula cu viteza de 204 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 120 km/h Mașina a fost oprită, iar la volanul acesteia a fost identificat un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din comuna Samarinești, județul Gorj.

Ulterior, polițiștii au prins tot pe Drumul Expres 12, în afara comunei Valea Mare, un autoturism ce circula cu viteza de 236 km/h, pe un sector de drum cu limita maximă de viteză de 120 km/h.

De această dată, la volanul autoturismului a fost identificat tot un tânăr, dar în vârstă de 28 de ani, din comuna Conțești, județul Dâmbovița.

Citește și:  Accident grav, noaptea trecută, la ieșirea din București! Doi tineri au murit

Conform Mediafax, cei doi tineri au fost sancționați contravențional, iar, ca măsură complementară, polițiștii le-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 120 de zile, fiindu-le eliberată câte o dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.

×
Subiecte în articol: tineri sancționați viteza excesiva
Parteneri
Ordinea partidelor pe buletinul de vot, la alegerile europarlamentare 2024
x close