Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi tineri din Suceava au ajuns la avion fără să fie controlați. A fost demarată o anchetă de proporții

Doi tineri din Suceava au ajuns la avion fără să fie controlați. A fost demarată o anchetă de proporții

Doi tineri au ajuns până la scara avionului de pe Aeroportul Ștefan cel Mare din Suceava, fără să treacă prin filtrul de securitate. N-au avut în plan să scape de control, dar după acest incident s-a deschis o anchetă.

Doi tineri din Suceava au ajuns la avion fără să fie controlați. A fost demarată o anchetă de proporții
de Andreea Ştefan    |    25 Aug 2021   •   09:39

Andrei, împreună cu prietenul său, care a cântat la un festival, au ajuns duminică dimineață la aeroport, cu aproximativ 20 de minute înainte de a decola avionul TAROM.

Adolescentul de 19 ani spune că nu a zburat niciodată cu avionul și că nu știa cum funcționează procedurile din aeroport.

Acesta a povestit că în interior nu a găsit pe nimeni, moment în care a început să caute personalul aeroportului, însă fără vreun rezultat.

Din acest motiv, Andrei a mers mai departe cu prietenul său, pe care l-a condus până la circa 50 de metri distanță de avion.

Când s-a întors, a fost luat în primire de către autoritățile care inițial nu l-au crezut că a fost nimeni care să îl oprească.

Tânărul este acum speriat și spune că nu vrea să intre nimeni în probleme.

Conducerea aeroportului din Suceava spune că ultima perioadă a fost extrem de aglomerată, iar personalul face cu greu față fluxului de pasageri.

După efectuarea controlului, vor fi luate decizile, dar și măsurile, pentru ca astfel de incidente să nu se mai repete.

×
Subiecte în articol: aeroportul stefan cel mare
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close