Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi tineri din Vaslui, arestați după ce au agresat, umilit şi sechestrat un licean. L-au bătut și au vrut să îi stâlcească degetele cu ciocanul

Doi tineri din Vaslui, arestați după ce au agresat, umilit şi sechestrat un licean. L-au bătut și au vrut să îi stâlcească degetele cu ciocanul

Un licean a fost sechestrat, bătut şi ameninţat cu mutilarea de doi indivizi, în Vaslui. Adolescentul a scăpat abia după două ore de tortură.

Doi tineri din Vaslui, arestați după ce au agresat, umilit şi sechestrat un licean. L-au bătut și au vrut să îi stâlcească degetele cu ciocanul
Sursa foto: Mediafax Foto / Justinel Stavaru
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Sep 2023   •   19:49

Un adolescent de 18 ani, elev la un liceu din Huși, originar din comuna Pădureni, a fost victima unei violente răzbunări organizate de doi consăteni, unul în vârstă de 18 ani și celălalt de 34 de ani.

Conflictul a pornit de la un simplu schimb de mesaje între victimă și agresorul de 18 ani.

În noaptea de 7 spre 8 septembrie, cei doi agresori l-au atras într-o capcană sub pretextul că au nevoie de transport de la Huși la Văleni.

După ce l-au ademenit în casa unuia dintre agresori, au început să-l lovească violent și să-l amenințe cu moartea și mutilarea.

Citește și: Două eleve din Botoșani s-au bătut cu pumni și picioare în plină stradă, în prima zi de școală. Poliția s-a sesizat în urma unui videoclip apărut pe internet

Norocul victimei a fost că a reușit să trimită un mesaj de ajutor unui prieten, care a sunat la Poliție.

Tatăl disperat al băiatului a sosit primul la locul incidentului și a reușit să-l salveze în ultimul moment de la mutilare.

Cei doi agresori au fost arestați, iar investigațiile au dezvăluit că în casa unde s-au petrecut aceste orori se afla și soția agresorului de 34 de ani, dar și copilul lor de 4 ani, care au asistat la faptele criminale.

Comunitatea locală a fost profund șocată de acest incident, iar poliția a deschis dosare penale pentru loviri și alte violențe, respectiv lipsire de libertate în mod ilegal împotriva celor doi agresori, potrivit Vremea Nouă.

×
Subiecte în articol: Vaslui bătaie tânăr sechestrat
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close