Antena 3 CNN Actualitate Locale Un TIR a căzut de pe podul de trecere peste calea ferată, pe DN2. Circulația feroviară este oprită

Un TIR a căzut de pe podul de trecere peste calea ferată, pe DN2. Circulația feroviară este oprită

Un TIR a căzut de pe pod, miercuri dimineață pe DN2B, în județul Brăila, în apropiere de localitatea Surdila-Găiseanca, iar în cădere a lovit un stâlp care s-a rupt. Circulația feroviară este oprită.

Un TIR a căzut de pe podul de trecere peste calea ferată, pe DN2. Circulația feroviară este oprită
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Oct 2023   •   10:17

Miercuri, la ora 06:05, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Făurei au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe podul situat între localitatea Surdila-Găiseanca și Surdila-Greci a avut loc un eveniment rutier. 

La fața locului s-au deplasat polițiștii care, din primele cercetări, au stabilit că un bărbat de 66 de ani, din București, în timp ce conducea un autocamion, pe podul de trecere peste calea ferată situat pe DN2B în apropiere de localitatea Surdila-Găiseanca, ar fi pierdut controlul volanului, a rupt parapetul de protecție și a căzut de pe pod.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În cădere, autocamionul a lovit un stâlp care s-a rupt, motiv pentru care la fata locului intervin reprezentanți CFR, iar circulația feroviară este oprită în aceste momente.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a șoferului, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Citește și: Accident cu 16 victime, în Cluj: Un microbuz și o mașină s-au ciocnit | A fost solicitat elicopterul SMURD

Acesta nu putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza stării de sănătate, urmând a-i fi recoltate mostre biologice la spital în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii continua cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

×
Subiecte în articol: TIR cazut pod Circulaţia feroviară
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close