Antena 3 CNN Actualitate Locale Hoţul unui camion TIR a fost oprit cu 20 de focuri de armă după o cursă de 100 de kilometri în care a spart barajul poliţiei

Hoţul unui camion TIR a fost oprit cu 20 de focuri de armă după o cursă de 100 de kilometri în care a spart barajul poliţiei

Mai multe echipaje de poliție din Maramureș au fost implicate în noaptea de vineri spre sâmbătă într-o acțiune de urmărire și imobilizare a unui vehicul utilitar de tip cap tractor, care fusese furat.

Hoţul unui camion TIR a fost oprit cu 20 de focuri de armă după o cursă de 100 de kilometri în care a spart barajul poliţiei
de Adrian Iclozan    |    26 Dec 2020   •   13:22

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureș a comunicat că a fost sesizat vineri, în jurul orei 23, cu privire la faptul că un autovehicul ar fi fost furat din Sighetu Marmației.

Polițiștii au luat măsuri pentru interceptarea acestuia, mai exact au pornit în urmărirea presupusului hoț, care se îndrepta spre Baia Mare.

Oamenii legii au încercat iniţial să oprească vehiculul în localitatea Baia Sprie însă şoferul camionului i-a ignorat şi-a continuat deplasarea spre Baia Mare.

20 de focuri de armă pentru imobilizarea hoţului de TIR

Pe drumul de centură al orașului Baia Mare, în zona sensului giratoriu de la ieșirea din Baia Mare spre Dej, șoferul a fost somat de către polițiști, care au executat ulterior 20 de focuri de armă înspre pneurile autovehicului, autovehiculul fiind oprit în cele din urmă.

În acestă cursa nebună, autotractorul a acroșat o autospecială din cadrul Biroului Rutier Baia Mare.

Şoferul a fost identificat în persoana un bărbat de 27 de ani din satul Hărnicești, comuna Desești. Acesta a fost imobilizat şi încătușat.

Din primele informaţii, acesta era sub influenţa alcoolului. El a fost reţinut pentru 24 de ore.

Ce au văzut martorii

Martori oculari au postat pe rețelele de socializare informații, imagini și clipuri video cu camionul tractor care a fost semnalat în diferite locuri, cu 4-5 mașini de poliție pe urmele sale.

Internauţii au semnalat şi imobilizarea vehiculului cu ajutorului unui baraj rutier alcătuit din autospeciale ale Poliției.

Aceștia mai susțin că șoferul urmărit ar fi încercat să spargă barajul, tentativă în urma căreia o mașină de Poliție a fost avariată, fapt confirmat și de IPJ Maramureș.

După ce autoutilitara furată a fost oprită, șoferul a coborât din mașină și a luat-o la fugă pe câmp, fiind în cele din urmă reținut.

Surse Antena 3 spun că cel reţinut nu avea permis iar în urmă cu un an a furat un autobuz de la aceeaşi companiei de la care a furat şi TIR-ul

 

×
Subiecte în articol: hoţ de Tir Baia Mare
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close