Antena 3 CNN Actualitate Locale Tiruri blocate în nămeţi, în Pasul Gutâi, Maramureş. Drumarii nu au intervenit cu utilajele de deszăpezire

Tiruri blocate în nămeţi, în Pasul Gutâi, Maramureş. Drumarii nu au intervenit cu utilajele de deszăpezire

Este blocaj total în Pasul Gutâi, Maramureş, pe Drumul Naţional 18 care leagă Baia Mare şi Sighetu Marmaţiei. Drumul montan nu a fost curăţat, iar mai multe tiruri au rămas blocate în nămeţi. Şoferii se plâng că nu au văzut niciun utilaj pe şosele, mai ales acum când zona se află sub cod galben de ninsori viscolite.

de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Noi 2023   •   09:46

Ninge abundent în Maramureș! În acest moment poliţiştii au instituit un filtru la intrarea pe drumul de munte şi nu permit accesul mașinilor de mare tonaj să treacă Pasul Gutâi fără a avea lanțuri montate pe cauciucuri.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Drumul care leagă municipiul Baia Mare și municipiul Sighetu Marmației nu a fost curățat, iar mai multe autotrenuri au rămas înțepenite pe serpentinele din munte. Șoferii spun că nu au văzut utilaje de deszăpezire acționând în zonă.

Maramureșul este sub cod galben și portocaliu de ninsori abundente.

Polițiștii maramureșeni sunt acum la urcare pe munte și nu permit mașinilor de mare tonaj să treacă pasul fără a avea lanțuri montate pe cauciucuri

×
Subiecte în articol: tiruri nameti Pasul Gutâi Maramureș
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close